Kapaklı-Pınarça yoluna kaldırım yapılıyor

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçe merkezi ile Pınarça Köyü arasındaki yaya yolu çalışmalarının ön hazırlıklarına başladıklarını ifade etti. “Bahse konu yol sıkça k

Kapaklı 12.04.2013 17:50:00 0
Kapaklı-Pınarça yoluna kaldırım yapılıyor

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ilçe merkezi ile Pınarça Köyü arasındaki yaya yolu çalışmalarının ön hazırlıklarına başladıklarını ifade ederek “Kapaklı İlçe Merkezi ile Pınarça Köyü arasındaki mevcut yol vatandaşlar tarafından sıkça kullanılıyor. Yol güzergâhında herhangi bir kaldırım olmaması vatandaşlarımızın yolu kullanmakta sıkıntı yaşamasına neden oluyor. Bu sorunun ortadan kaldırılması, vatandaşlarımızın daha güvenli ve rahat bir şekilde şehir merkezimize ulaşımını sağlamak için yaya yolu çalışmalarını başlatacağız” dedi.

 

BORDÜR ÖRME ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK

Kapaklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü İnşaat Mühendisi Necmi Ölke de şu an itibari ile Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından dolgu çalışmalarının yapıldığını ifade etti. Daha sonra bordür örme çalışmalarının başlayacağını söyleyen Ölke “Bordür çalışmamızdan sonra ikinci bir dolgu yapılarak tesviye çalışmalarına devam edeceğiz. Son olarak kum ve ince malzeme serilerek parke taşı döşeme işlemlerini yaparak çalışmalarımızı tamamlamayı planlamaktayız” bilgisini verdi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10