Çerkezköyspor deplasmanda kazanamıyor 1-2

Deplasmanlı Bölgesel Lig 11.Grup’ta 25.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor deplasmanda Suadiye Belediyespor’a konuk oldu. Rakibi karşısında ilk devreyi 2-0’lık mağlubiyet ile tamamlayan Ç

15.04.2013 18:58:00 0
Çerkezköyspor deplasmanda kazanamıyor 1-2

 Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Çerkezköyspor deplasmanda Suadiye Belediyespor’a mağlup oldu.

 

GOL ERKEN GELDİ

Kocaeli Kenan Sipahi Stadyumunda Pazar günü saat 14.30’da oynanan karşılaşmayı Bülent Kökten yönetirken, yardımcılıklarını ise Ömer Çabuk ve Kürşathan Akın yaptı. Karşılaşmaya Çerkezköyspor başlarken, ev sahibi ekip Suadiye Belediyespor ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 3.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topu iyi değerlendiren Suadiye Belediyespor karşılaşmada öne geçti. Gelen şok golle birlikte kendine gelemeyen Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu golle rahatlayan ev sahibi ekip ikinci gol için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Savunmada hata yapan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Suadiye Belediyespor 22.dakikada geliştirdiği organize atakta farkı ikiye çıkardı. İlk yirmi dakikada gelen iki golle birlikte oyun disiplininden kopan temsilcimiz ilk devrenin ilerleyen dakikalarında etkinliğini kaybetti. Çerkezköyspor karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Suadiye Belediyespor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi.
 

HAKEM BEŞ DAKİKA ERKEN BİTİRDİ

İlk devre tamamlanmadan etkili ataklar geliştirmeye çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor Ersin ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. Zaman zaman duraklayan karşılaşmada hakem Bülent Kökten karşılaşmanın ilk devresini beş dakika erken bitirdi. Hakemin kararına iki takım oyuncuları da büyük tepki gösterdi.
 

ÇERKEZKÖYSPOR TOPARLANDI

Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarına da ev sahibi ekip etkili başladı. Temsilcimiz kalesinde etkili ataklar geliştiren Suadiye Belediyespor istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. İlerleyen dakikalarda Suadiye Belediyespor saha ve taraftar avantajını değerlendirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Karşılaşmanın ikinci devresinin ilk dakikalarında gelişen karşılıkla ataklardan gol sesi çıkmadı. İlk dakikaların golsüz sona ermesinin ardından ilerleyen bölümlere doğru Çerkezköyspor rakibi karşısında baskısını artırdı. Orta alan hakimiyetini elinde tutan Çerkezköyspor organize ataklarla Suadiye Belediyespor kalesinde gol aradı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR ON KİŞİ KALDI

Karşılaşmanın 55.dakikasında Çerkezköyspor 10 kişi kaldı. Bu dakikada ikili mücadele sonunda ikinci sarı kartını gören Çerkezköyspor’un başarılı sol beki Semih kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Rakibi karşısında bir kişi eksik kalmasın rağmen oyun disiplininden kopmayan temsilcimiz ataklar geliştirerek farkı bire indirmeye çalıştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Çerkezköyspor istediği golü bulamadı.
 

25 PUANDA KALDI

Rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz 66.dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan hızlı gelişen Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topu iyi takip eden Ersin şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-2’ye getirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik golünü aradı. İkinci devre ileri çıkmakta zorlanan ev sahibi ekip ise savunmada hata yapmamaya çalıştı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Suadiye Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile haftayı 25 puanda tamamlarken, sekiz haftadır mağlubiyet alan Suadiye Belediyespor ise bu skor ile moral buldu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10