Sevgi dili, verimliliği artırır

Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya eşi Hatice Nur Yerlikaya ile birlikte, il merkezinde bulunan Valilik birimine bağlı çalışan kurum müdürleri ile düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi.

Tekirdağ 17.04.2013 20:37:00 0
Sevgi dili, verimliliği artırır

 KOLEKTİF ÇALIŞMA

Yemekte konuşan Tekirdağ Valisi Ali Yerlikaya, idarecilik mesleğinin belirli kurallar içerisinde disiplinli bir çalışma ile yürümekte olduğunu belirterek “Devlet idaresi içerisinde merkezi idareyi temsil eden il idaresi, ancak kolektif bir çalışma neticesinde başarıyla yönetilebilir” dedi. 
 

SEVGİ DİLİ EGEMEN OLMALI

Vali Yerlikaya “Hayatın birçok alanında olması gerektiği gibi, zamanımızın büyük bir çoğunluğunu geçirdiğimiz iş ortamlarımızda, birlikte çalıştığımız kişilere karşı daima sevgi dilinin egemen olduğu bir yaklaşım içerisinde olmalıyız, şayet bu şekilde bir idareciliği tesis edersek o zaman astın üstüne, üstün astına saygısı farklı olur ve verimlilik artar” diye konuştu.
 

ŞEN’E BAŞARI BELGESİ VERİLDİ

Vali Ali Yerlikaya ildeki kurum müdürlerine başarılı çalışmalarının devamını dilerken, kurum müdürleri ile birlikte diğer çalışanlara da çalışmalarında kolaylıklar diledi. Gecede, İl Sağlık Müdürlüğü görevini yürütmekte iken bir süre önce emekliye ayrılan Dr. Mehtap Şen’e, Vali Ali Yerlikaya ve eşi Hatice Nur Yerlikaya tarafından başarı belgesi de verildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10