PTT’den emeklilere altın fırsat

PTT Çerkezköy Şubesi emekli maaşını PTT’den alan emekliler için yeni hizmetler sunmaya devam ediyor. PTT Çerkezköy Şubesinden maaşını alanlar için anlaşma sağlanmış olan bankalardan kredi alabilm

Çerkezköy 17.04.2013 20:38:00 0
PTT’den emeklilere altın fırsat

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy PTT Şubesi Denizbank ile de anlaştı. Emekli maaşlarını Çerkezköy PTT Şubesinden alan 2 bin 600 emekli, isterlerse PTT’nin anlaşmış olduğu bankalardan 60 ay vadeli kredi alabiliyor.

 

60 AY YÜZDE 0.88 FAİZLE KREDİ

Daha önce İNG Bank ve Aktif Bank ile çalışmakta olan PTT Çerkezköy Şubesi Denizbank  ve Vakıf Bankla da anlaşma sağladı. Buna göre PTT’den maaşını alan vatandaşların, anlaşma sağlanan dört bankanın her hangi birinden yüzde 0.88 oranında bir faizle kredi alma imkânına sahip olduğunu belirten Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, Denizbank ile anlaşma sağlandığı tarihten sonra kredi için 12 kişinin müracaat ettiğini ifade etti. Arslan, emeklilerin PTT’den maaşlarını alabilmeleri için e-şifre ile müracaat etmelerinin yeterli olduğunu söyledi.
 

10 BİN PTT ALTIN HEDİYE

PTT Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Osman Tural, yeni kampanya ile ilgili olarak, "Her zaman vatandaşlarımızı kollayan ve onlar için en avantajlı hizmetleri vatandaşlarımızın ayaklarına kadar götürmeyi amaç edinen Kuruluşumuz, Denizbank ile süregelen işbirliğimiz kapsamında emekli vatandaşlarımıza alternatif bir ihtiyaç kredisini sunmaktan mutluluk duymaktayız" dedi. Maaşını PTT iş yerlerinden alan emeklilere yönelik 'Her Derde Deva İhtiyaç Kredisi'nin, 10 bin PTT altın hediye kampanyası ile başlayacağını belirten Tural, vatandaşların yararına yeni ürünler ve işbirlikleri için çalışmalarının tüm hızıyla süreceğini ifade etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10