Çerkezköyspor Veliköyspor’u gole boğdu 5-0

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu 11.hafta karşılaşmasında temsilcimiz Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ile Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Rakibi Veliköyspor U-19 Futbol Takımı karÅ?

18.04.2013 20:31:00 0
Çerkezköyspor Veliköyspor’u gole boğdu 5-0

 Çerkezköy Haber - Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda oynanan 11.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Veliköyspor U-19 Futbol Takımını gole boğdu

 

16.00’DA BAŞLADI

Önceki gün Ahmet Taner Kışlalı Sahası’nda saat 16.00’da oynanan karşılaşmaya iki ekipte üç puan parolası ile çıktı. Müsabakanın ilk dakikalarında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı atak bir futbol sergilerken Veliköyspor U-19Futbol Takımı kontrollü bir futbol sergiledi. İlk dakikalarda yapılan ataklardan gol sesi çıkmadı. Müsabakanın ilerleyen dakikalarına doğru Veliköyspor U-19 Futbol Takımı oyuna ortak olmaya çalışsa da istediği pozisyonları bulmada zorlandı. İleri de istediği gibi çoğalamayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı kalesinde de tehlikeler yaşamaya başladı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR YUSUF İLE ÖNE GEÇTİ

Ataklarını hızlandıran Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın 10.dakikasında golü buldu. Sol kanattan gelişen ani atakta Akın’ın ortasını iyi takip eden Yusuf arka direkte topu kafa ile tamamlayarak Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımını 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte moral bulan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda ikinci gol mücadelesi verirken, Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise golün şokunu üzerinden atmaya çalıştı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

İlk devrenin ilerleyen dakikalarına doğru Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı oyunda  ağırlığını hissettirmeye başladı. Sağlı sollu ataklarla Veliköyspor U-19 Futbol Takımı kalesinde ikinci golü aradı. Savunmada kapanmaya çalışan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise kontra ataklarla beraberlik golünü aramaya çalıştı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ise sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı bildi. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı savunmasını bunaltan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı karşılaşmanın 29.dakikasında farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan gelişen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı atağında ceza sahası içinde topla buluşan Fatih vole ile topu ağlara göndererek skoru 2-0 öne geçirdi.
 

VELİKÖYSPOR ON KİŞİ KALDI

Golün ardından Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı aradaki farkı açmak için mücadele etmeye başladı. Rakibinin oyundan düşmesini iyi değerlendiren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Orta alanda etkili olamayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise Sercan ile yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi. Karşılaşmanın 40.dakikasında Veliköyspor U-19 Futbol Takımı’nda Sercan karşılaşmanın hakemine itirazdan kırmızı kart ile cezalandırıldı.
 

YUSUF’TAN JENERİKLİK GOL

Rakibinin bir kişi eksik olması ile birlikte rahatlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk devrenin kalan dakikalarında kontrollü bir oyun ortaya koydu. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise oyun disiplininden tamamen koptu. Çok rahatlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı 44.dakikada üçüncü golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Yusuf topla buluştu. Yusuf 30 metreden jeneriklik bir gole imza atarak skoru 3-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 

VELİKÖYSPOR FARKI KAPATMAYA ÇALIŞTI

Karşılaşmanın ikinci devresinde de Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının etkili oyunu ile devam etti. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk olarak aradaki farkı korumaya çalıştı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Veliköyspor U-19 Futbol Takımının kalesine geliştirdiği atakları başarı ile savuşturmasını bildi. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarına doğru oyunun kontrolü tamamen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımına geçti. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı oyunu istediği gibi yönlendirmeye başladı. Veliköyspor U-19 Futbol Takımı farka daha da kapatmaya çalıştı.
 

KUBİLAY FARKI DÖRDE ÇIKARDI

Karşılaşmanın 60.dakikasında ataklarını sürdüren Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı farkı dörde çıkardı. Sağ taraftan Akın’ın kullandığı korner atışında defans arasından topa iyi yükselen Kubilay şık bir kafa vuruşu ile topu ağlara göndererek skoru 4-0 yaptı. Dördüncü golün ardından Veliköyspor U-19 Futbol Takımı oyun disiplininden tamamen koptu.
 

VELİKÖYSPOR DİSİPLİNDEN KOPTU

Karşılaşma boyunca çok rahat bir futbol ortaya koyan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Kubilay ve Fatih ile yakaladığı önemli fırsatları değerlendiremedi. En az bir gol için Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalesine yüklenen Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise istediğini elde edemedi. 68.dakikada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı farkı beşe çıkardı. Baki’nin sağ taraftan getirdiği atakta topla buluşan Kubilay kendisinin ikinci takımının beşinci golünü kaydetti.
 

19 PUANA YÜKSELDİ

Karşılaşmanın son dakikalarında oyun kontrolü eline alamayan Veliköyspor U-19 Futbol Takımı kontra ataklarla gol arasa da istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile puanını 19 yaparken, Veliköyspor U-19 Futbol Takımı ise 11 puanda kaldı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10