BAL’da hafta sonunda son karşılaşmalar oynanacak

Bölgesel Amatör Lig 11.Grup’ta son hafta karşılaşmaları hafta sonunda oynanacak. Ligde mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor Mustafa Uğraş Stadyumu’nda İstanbul ekibi Sultanbeyli Belediyespor’u kon

19.04.2013 19:48:00 0
BAL’da hafta sonunda son karşılaşmalar oynanacak

 Çerkezköy Haber - Çerkezköyspor ligin son hafta karşılaşmasında Sultangazispor ile playoff mücadelesi veren Sultanbeyli Belediyespor’u konuk edecek.

 

SUADİYE BELEDİYESPOR’A KONUK OLDU

Ligde bu yıl istediği sonuçları alamayan temsilcimiz son hafta karşılaşmasında alt sıralarda mücadele eden Suadiye Belediyespor’a konuk oldu. Karşılaşmaya Çerkezköyspor başlarken, ev sahibi ekip Suadiye Belediyespor ilk dakikalarda etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın 3.dakikasında sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topu iyi değerlendiren Suadiye Belediyespor karşılaşmada öne geçti. Gelen şok golle birlikte kendine gelemeyen Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik mücadelesi verdi.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ilk dakikalarında bulduğu golle rahatlayan ev sahibi ekip ikinci gol için sağlı sollu ataklar geliştirdi. Savunmada hata yapan rakibi karşısında çok rahat bir futbol ortaya koyan Suadiye Belediyespor 22.dakikada geliştirdiği organize atakta farkı ikiye çıkardı. İlk devre tamamlanmadan etkili ataklar geliştirmeye çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor Ersin ile yakaladığı pozisyonu değerlendiremedi. İlk devresi ev sahibi ekibin 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde temsilcimiz etkili bir futbol ortaya koydu.
 

RAKİBİNE MAĞLUP OLDU

Rakip kaleyi abluka altına alan temsilcimiz 66.dakikada arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan hızlı gelişen Çerkezköyspor atağında ceza sahası içinde topu iyi takip eden Ersin şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-2’ye getirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda beraberlik golünü aradı. İkinci devre ileri çıkmakta zorlanan ev sahibi ekip ise savunmada hata yapmamaya çalıştı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Suadiye Belediyespor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

“MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR”

Bir önceki hafta Suadiye Belediyespor’a mağlup olan temsilcimiz Çerkezköyspor yarın oynayacağı Sultanbeyli Belediyespor maçı hazırlıklarına Salı günü yaptığı haftanın ilk antrenmanı ile başladı. Hafta boyunca hazırlıklarını sürdüren Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından maç saatini beklemeye başladı.
 

İLK DEVREYİ HATIRLAYALIM

Çerkezköyspor ile Sultanbeyli Belediyespor ligin 13.hafta karşılaşmasında Sultanbeyli Sahası’nda karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça etkili başlayamayan Çerkezköyspor karşılaşmanın 7.dakikasında kalesinde gördüğü golün ardından mağlup duruma düştü. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golle birlikte toparlanamayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda istediği oyunu sahaya yansıtamadı. Farkı ikiye çıkarmak için ataklar geliştiren Sultanbeyli Belediyespor ise Çerkezköyspor savunmasını geçmekte zorlandı.Karşılaşmanın ilk devresini tek golle mağlup kapatan Çerkezköyspor ikinci devrede ataklar geliştirerek beraberlik golünü aramaya çalıştı. Rakibine pozisyon vermeyen Sultanbeyli Belediyespor ise farkı ikiye çıkarmak için geliştirdiği ataklardan istediğini elde edemedi. Çerkezköyspor’un yüklendiği dakikalarda bir penaltı kazanan ev sahibi ekip golü bularak farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada ev sahibi ekip Sultanbeyli Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamladı.
 

“RÖVANŞI ALMAK İSTİYORUZ”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılmayı hedeflediklerini belirten Çerkezköyspor Başkanı Ahmet Korkmaz “ Geçtiğimiz hafta Suadiye Belediyespor deplasmanında ilk devre kötü bir futbol ortaya koyduk. Ancak ikinci devre oyuncularımız bir kişi eksik kalmasına rağmen tek kale bir futbol ortaya koydular. Farkı bire indirmemize rağmen beraberlik golünü bulamadık. Bu hafta sonunda ise evimizde son karşılaşmamızda Sultanbeyli Belediyespor ile karşı karşıya geleceğiz. Rakibimiz için çok önemli bir karşılaşma. Sultanbeyli Belediyespor Sultangazispor ile playoff oynamamak için büyük bir mücadele içinde. Bizde ligin son karşılaşmasında taraftarımız önünde ilk devrenin rövanşını almak için sahaya çıkacağız. Taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz” dedi.
 

14.30’DA BAŞLAYACAK

Çerkezköyspor ile Sultanbeyli Belediyespor Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda karşı karşıya gelecek. Büyük çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma yarın saat 14.30’da oynanacak.Karşılaşmayı ise Ulaş Ayduran yönetirken, yardımcılıklarını ise Fatih Acar, Aykut Dorsan ve Barış Acar yapacak.
 

TEKİRDAĞSPOR DEPLASMANDA

Bir önceki hafta İncirlispor’u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Tuzlaspor ise haftayı üç puan ile geçecek. İzmit Çenesuyu Plajyoluspor’un ligden çekilmesi nedeniyle şampiyon Tuzlaspor haftayı 3-0’lık galibiyet ile kapatacak. Bir önceki hafta ise şampiyonluğu son anda kaptıran Tekirdağspor ise prestij karşılaşmasında deplasmanda Bağcılarspor ile karşı karşıya gelecek. Tekirdağspor haftasonu deplasmanda oynayacağı Bağcılarspor maçı hazırlıklarını bugün yaptığı tek çalışmayla sürdürdü. Tekirdağ 13 Kasım Stadyumunda gerçekleşen çalışma düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Yaklaşık bir buçuk saat süren çalışma; iki grup halinde beşe iki top kapma çalışmasıyla devam ederken, yarı sahada taktik çift kale maç ve streching hareketleriyle son buldu. Tekirdağspor Bağcılarspor maçı hazırlıklarını bugün sabah yapacağı ter idmanının ardından tamamlayarak, maç saatini beklemeye başlayacak.
 

EDİRNESPOR EVİNDE

Sultanbeyli Belediyespor ile amansız bir mücadele eden Sultangazispor ise deplasmanda Lüleburgazspor’a konuk olacak. Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen karşılaşma yarın saat 14.30’da başlayacak. Haftaya 43 puanla beşinci sırada giren Edirnespor Gençlik Kulübü ise taraftarı karşısında Kırklareli temsilcisi Babaeskispor’u konuk edecek. Artık ligde hedefleri kalmayan ve 25 Kasım Stadyumunda son maçını oynayacak olan Edirnespor Gençlik Kulübü ile Babaeskispor takımlarının güzel ve centilmence bir oyunla sporseverlere güzel vakit geçirtmeleri bekleniyor. Bilindiği gibi ilk maçta Babaeski’de oynanan karşılaşma centilmence geçmiş karşılaşmayı da Edirnespor Gençlik Kulübü İlkay’ın attığı golle 1-0 kazanmıştı.
 

İKİ KARŞILAŞMA DAHA VAR

İstanbul Süper Amatör Lig’e düşen İncirlispor evinde son karşılaşmada Suadiye Belediyespor’u konuk edecek. Bakırköy Belediye Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak. Ligden düşen bir diğer ekip Kırklareli Sanayispor ise evinde Körfez Belediyesi Hereke Yıldızspor’u konuk edecek. Taraftarına galibiyet hediye etmek isteyen Kırklareli Sanayispor’da hedef üç puan. Kırklareli Sentetik Çim Sahası’nda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.30’da başlayacak.
 

HAFTANIN MAÇLARI

Bağcılarspor-Tekirdağspor
Lüleburgazspor-Sultangazispor
Edirnespor Gençlik- Babaeskispor
İncirlispor- Suadiye Belediyespor
Çerkezköyspor-Suadiye Belediyespor
Kırklareli Sanayispor-Körfez Belediyesi Hereke
 

PUAN DURUMU

 

1- Tuzlaspor 54

 

2- Tekirdağspor 52

 

3- Sultangazispor 52

 

4- Sultanbeyli Belediyespor 50

 

5-  Edirnespor Gençlik 43

 

6- Lüleburgazspor 34

 

7- Babaeskispor 33

 

8- Körfez Belediyesi 33

 

9- İncirlispor 32

 

10- Bağcılarspor 30

 

11- Suadiye Belediyespor 25

 

12- Çerkezköyspor 25

 

13- Kırklareli Sanayispor 13

 

14- İzmit Çenesuyu 6

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10