Salı buluşmaları devam ediyor

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi tarafından geçtiğimiz yıl mart ayında başlatılan Salı Buluşmaları devam ediyor.

Çerkezköy 19.04.2013 19:49:00 0
Salı buluşmaları devam ediyor

 3 BÜYÜK ETKİNLİĞE HAZIRLANIYORUZ

Önceki gün gerçekleştirilen Salı Buluşmalarının konuğu Namık Kemal Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstriyel İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Alpay Hekimler oldu. PERYÖN Konferans Salonunda yapılan etkinlikte konuşan PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şube Başkanı Özber Çetin, PERYÖN olarak üç büyük etkinlik hazırlığı içerisinde olduklarını belirterek “4 Mayıs’ta Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda II. İş Sağlığı ve İş Güvenliği Zirvesi, 6-7-8 Haziran tarihlerinde Çorlu Orion Alışveriş Merkezi’nde TRAKİF 2013 Trakya İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı, 28 Eylül’de de Çorlu Silverside Otel’de PERYÖN Trakya 7. İnsan Yönetimi Kongresi’ni düzenleyeceğiz” dedi.
 

BİR NOKTA VE VİRGÜL ÇOK ÖNEMLİ

Prof. Dr. Alpay Hekimler de, 4857 Sayılı İş Kanunu Temel tanımı ve iş sözleşmelerinin önemi ile ilgili bilgi vererek “İş sözleşmelerinde bir nokta ve bir virgül birçok hakkı verebilir. Aynı zamanda bir çok haktan da mahrum edebilir” dedi. Hekimler, Esnek Çalışma Modelleri ile ilgili de katılımcıları bilgilendirdi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10