Cemaatten Kutlu Doğum pilavı

Hacı Fahri Zümbül Camii Cemaati, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında program düzenledi. Dün Cuma namazı öncesinde okunan Mevlidi Şerif’ten sonra camii bahçesinde camiden çıkan cemaat ve civardan geç

Çerkezköy 19.04.2013 19:49:00 0
Cemaatten Kutlu Doğum pilavı

 Çerkezköy Haber - Hz Muhammet Efendimizin dünyaya teşrif etmelerinin 1442. yılı dolayısıyla Hacı Fahri Zümbül Camii cemaati tarafından Mevlidi Şerif okutuldu.

 

GELENEKSELLEŞTİRİLDİ

Cuma namazı öncesinde başlanan mevlidi şerifi, Cami İmamı Abdullah Karaca, Müezzin İsmail Bütün ve Cami derneği Başkanı Nadi Atar okudu. Kuranı Kerim tilaveti ve selatü selamlarla yad edilen Hz. Muhammet’in kutlu doğumuna istinaden Cuma namazından sonra cemaate ve vatandaşlara pilav, tatlı ve ayran ikram edildi. Programa, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve AK Partili İl Genel Meclis Üyesi Ercan Çorbacı da katıldı. Program hakkında bilgi veren Hacı Fahri Zümbül Camii İmamı Abdullah Karaca,  gelenekselleştirdikleri Kutlu Doğum Pilavının bu yıl 3. sünü gerçekleştirdiklerini ifade ederek “Peygamberimizin doğumunun 1442. yıl dönümü nedeni ile cami cemaatimiz tarafından her yıl gerçekleştirdiğimiz kutlama programının bu yıl 3. sünü yapmaya çalıştık. Emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 
 
 
 
 
 
 
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10