Aylık maliyet 1 milyon TL

Bir süre önce MHP Çerkezköy İlçe Başkanlığı’na atanan Koray Önsel ve yeni yönetim, tanışma ve nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe BaşkanÄ?

Çerkezköy 19.04.2013 19:50:00 0
Aylık maliyet 1 milyon TL

 ÇOSB’Yİ ZİYARET ETTİLER

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Yönetim Kurulu üyeleri Özkan Başaran, Bilge Nur Şümşet, Seçkin Tunç, Samet Toz ve Kadir Şimşek dün saat 11.00’da gerçekleştirilen ziyarette ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan tarafından karşılandı.  Ziyarette konuşan Özdoğan, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyetleri hakkında partililere bilgi verdi. 
 

YENİ HİZMET BİNAMIZDA HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB’nin 24 Eylül 2012 tarihinden itibaren yeni Hizmet Binası’nda sanayicilere hizmet vermeye başladığını belirterek “Ayrıca, bölgeye yakışan bir konferans salonu yapıyoruz. Çerkezköy, Tekirdağ ve tüm Trakya’ya yakışan bir konferans salonu olacak” diye konuştu.
 

ÖNEMLİ OLAN İŞLEVLİĞİ

Konferans salonunu yapmaktan ziyade binanın işlevliğinin daha önemli olduğunu belirten Özdoğan “Binayı yapıp tam anlamıyla kullanamamamız, ekonomik açıdan bir yüktür. Makro boyutlu düşündüğümüz zaman bu bina milli servettir. Bu nedenle Konferans Salonumuz yalnızca ÇOSB’nin değil, tüm Çerkezköy’ün kullanımına açık olacaktır” dedi.
 

YENİ KURULAN OSB’LERE DE ÖRNEK OLUYOR

Ziyarette konuşan MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, ÇOSB’nin, yeni kurulmakta olan OSB’lere de örnek olduğunu dile getirirken, Özdoğan da konuyla ilgili “Tekirdağ Valimiz Ali Yerlikaya da bulunduğu her ortamda bunu dile getiriyor. Bundan büyük gurur duyuyoruz. Bu nedenle elimizden geldiğince diğer OSB’lerin kurulumuna yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ergene Eylem Planı ile ilgili de konuşan ÇOSB Müdürü Mehmet Özdoğan Ergene Nehri’nin kurtarılmasına yönelik çalışmalar hakkında da bilgi verdi. Bu kapsamda tüm Tekirdağ’daki sanayilerin OSB çatısı altında birleştiğini ifade eden Özdoğan “Fabrika atık sularının ortak arıtma tesislerinde arıtıldıktan sonra Marmara Denizi’ne deşarjı planlanıyor. Bu kapsamda ÇOSB’de Arıtma Tesisi’nin aylık maliyeti yaklaşık 1 milyon TL’dir. OSB içindeki sanayi kuruluşlarının bu parayı vermesi, dışarıdakilerin ise vermemesi çifte standart ve adaletsizliğe yol açacaktır. Bu nedenle tüm sanayi kuruluşlarının OSB çatısı altında buluşması gerekir. Bu durum İl Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün denetimlerini de online sistem sayesinde daha kolay ve sağlıklı hale getirecektir” diye konuştu. Koray Önsel, ÇOSB Müdürü Özdoğan ve yönetime çalışmalarında başarılar dilerken, Özdoğan da MHP yönetiminin yeni görevinin hayırlı olmasını temenni etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10