23 Nisan Kutlama Programı belirlendi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı gün olan ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından tüm dünya çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Çerkez

Çerkezköy 22.04.2013 00:57:00 0
23 Nisan Kutlama Programı belirlendi

 COŞKUYLA KUTLANACAK

Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan, Garnizon Komutanlığı’nda Fatih Helvacıoğlı, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Kocabıçak, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Aysal ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal’dan oluşan İlçe Anma ve Kutlama Komitesi tarafından belirlenen program kapsamında kutlamalar yarın saat 10.00’da Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal tarafından Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayacak ve saygı duruşu, akabinde de İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek.
 

ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLECEK

Çelenk sunumunun ardından Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlama programı saat 10.00’da başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal tarafından günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın yapılması ile başlayacak olan program, öğrenciler tarafından Öğrenci Andı’nın okunması ile devam edecek. Öğrencilerin şiirleri ve konuşmalarının ardından “TBMM ve 23 Nisan” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek. Öğrencilerin gösterilerinin ardından kutlamalar halk oyunları gösterisi ile devam edecek.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10