Kolej öğrencilerinden kardeş okula anlamlı yardım

Geçtiğimiz yıl Kızılpınar Anaokulu’nu kardeş okul seçen ve eksiklerini tamamlayan Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü’nün düzenlediği etkinlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Ço

Çerkezköy 22.04.2013 01:36:00 0
Kolej öğrencilerinden kardeş okula anlamlı yardım

 MİNİKLERİ SEVİNDİRDİLER

Önceki gün saat 10.00’da gerçekleştirilen programa Özel Gülerçin Koleji Müdür Yardımcısı Ömer Kürklü, Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Rehber Öğretmeni Caner Kıycıoğlu, Kızılpınar İlkokulu Müdür Yardımcısı Çağdaş Çeliköz, Anasınıfı öğretmenleri Bahar Kiraz, Seda Pek, Canan Gönen, Hatice Davulcu ve Fotoğrafçılık kulübü öğrencileri katıldı.
 

“MUTLU ETTİYSEK NE MUTLU BİZE”

Programda konuşan Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü Başkanı ve 11.sınıf öğrencisi Alara Çetin “Öncelikle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü toplum hizmeti çalışması ile düzenlediğimiz her oyuncak mutluluktur temalı oyuncak toplama kampanyamız başarı ile amacına ulaştı. Kampanyamıza bir oyuncak ile de olsa katılan, tanıtım ve uygulama aşamasında destek olan herkese Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri adına teşekkür ediyorum. Kardeş anaokulu öğrencilerimizi küçük de olsa bir destekle mutlu ettiysek ne mutlu bize. Daha nice faydalı toplum hizmeti çalışmaları ile kardeş anaokulumuza desteklerimiz sürecek” diye konuştu.
 

TEŞEKKÜR ETTİ

Kardeş okul Özel Gülerçin Koleji’ne teşekkür eden Okul Müdür Yardımcısı Çağdaş Çeliköz “Çocuklarımızdaki sevinç ve gözlerindeki mutluluk ifadesinden dolayı bizler de mutlu oluyoruz. Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında çok anlamlı bir yardımda bulundular. Sizlerle iyi ki kardeş okul olmuşuz. Oyuncakların temin edilmesinde emeği geçen okul yetkililerine ve öğrencilere okulum adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 

“EN UYGUN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜK”

“Her oyuncak mutluluk” temalı kardeş anaokul için oyuncak toplama kampanyası yaptıklarını belirten Özel Gülerçin Koleji Müdür Yardımcısı Ömer Kürklü “Geçen yıl elimizden geldiğince kardeş anaokulumuzda yenileme çalışmaları yaptık. Bu yıl da kardeş anaokulumuz için yaklaşan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramından dolayı oyuncak kampanyasının en uygun olduğunu düşündük” dedi.
 

“KAMPANYA AMACINA ULAŞTI”

Proje aşamasında yaptıkları çalışmaları anlatan Kürklü “Kulüp rehber öğretmenlerimizin desteği ile tanıtım çalışmalarımız için afiş ve el ilanları hazırladık. Belirli periyotlar ile okumuz anaokulu, ilkokul, ortaokul ve Anadolu lisesi öğrencilerimize el broşürleri dağıttık. Kampanyamızın etkili olabilmesi için okulumuzun web sitesi ve sosyal medya ağlarını kullanarak tanıtım çalışması yaptık. Yerel medya ile iletişimde bulunarak haber desteğinde bulunduk. Toplum hizmeti çalışmamız ile hem öğrenci arkadaşlarımıza hem de Çerkezköy halkına ulaştık. Okulumuzda belirlediğimiz alanda toplama birimi oluşturduk. Yine bu toplama birimini belirli periyotlarda kontrol edip oyuncaklarımızı teslim etmek üzere hazır hale getirdik. Büyük küçük sayıda Legolar, puzzlelar, arabalar, bebekler, peluşlar ve diğer eğitim oyuncakları topladık. Kısa sürede kampanyamız büyük bir destekle amacına ulaştı” diye konuştu.
 

MUTLULUKLARI GÖZLERİNDEN OKUNDU

Konuşmaların ardından Özel Gülerçin Koleji Fotoğrafçılık Kulübü öğrencileri anaokulu öğrencilerine getirdikleri çeşitli hediyeleri teslim ettiler. Sınıflarına ablaları ve ağabeyleri tarafından getirilen hediyeleri alan minik öğrencilerin ise mutluluğu gözlerinden okundu. Programın sonunda ise Özel Gülerçin Koleji öğretmenlerine ve öğrencilerine Kızılpınar İlkokulu tarafından ikramda bulunuldu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10