İpsalaspor'dan kanser hastalarına destek

Edirne'de 1'nci Amatör Kümede mücadele eden İpsalaspor futbolcuları, teknik heyeti ve yöneticileri, kanser hastalarının yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek için saçlarını halk arasında üç

23.04.2013 01:51:00 0
İpsalaspor

 Çerkezköy Haber - Edirne 1'nci Amatör Küme takımlarından İpsalaspor'un 18 kişilik futbolcu kadrosu, teknik heyeti ve yöneticilerinden oluşan 30 kişi, Trakya Üniversitesi Edirne Tıp Fakültesi Hastanesi'nde lenf kanseri tedavisi süren Dilek Özçelik'e ve diğer kanser hastalarının yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek için dün saçlarını kestirdi.

 

ARKADAŞLAR DA DUYARSIZ KALMADILAR

Pazar günü Edirne Saraçhane Stadyumu'nda Süper Amatör Lige çıkmak için Kirişhanespor ile oynanacak olan play-of karşılaşmasına İpsalaspor'lu futbolcular 'Kanser Hastalarımıza Acil Şifalar Dileklerimizle' yazan afişle çıktı ve seyirciler tarafından ayakta alkışlandı. Futbolcuların talebi üzerine Dilek ve kanser tedavisi gören diğer hastalara bu şekilde destek vermek istediklerini belirten İpsalaspor Teknik Direktörü Şükrü Çeşme, "Bu hafta Edirne'de bakanın geldiği gün bir talihsizlik yaşandı. Bizim arkadaşlarımız da duyarsız kalmadı ve böyle bir şey yapalım dediler. Tüm kanser hastalarına destek olmasını istedik. Dilek kardeşimize buradan acil şifalar diliyorum."dedi.
 

“DİKKAT ÇEKMEK İSTEDİK”

Kanser hastalarının yaşadığı sıkıntılara dikkat çekmek istediklerini belirten futbolculardan Vomkan Korkmaz, "Ben erkek kuaförüyüm ve alınan bu kararın ardından futbolcu,yönetici ve teknik kadronun saçlarını kestim.İnşallah kanser tedavisi görenler biran önce şifa bulur." diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10