Ülker’den çocuklara 23 Nisan hediyesi

Ülker'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onuruna geleneksel hale getirdiği 'Ülker Çocuk Sineması Şenliği' kapsamında perdeler Çerkezköylü çocuklar için açıldı.

Çerkezköy 23.04.2013 06:11:00 0
Ülker’den çocuklara 23 Nisan hediyesi

 Çerkezköy Haber - Türkiye’de son 5 senedir düzenli bir şekilde yapılmaya devam eden Ülker 23 Nisan Çocuk Sinema Şenliği bu yıl da yine geniş bir etkinlik alanı ile çocukların karşısına çıktı.

 

CESUR BALIK 2 MİNİKLERİ MUTLU ETTİ

Çocukların heyecanla beklediği Ülker Çocuk Sinema Şenliği, cumartesi günü altıncı kez perdelerini açtı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocukların hafızalarında güzel bir anı bırakmak amacıyla düzenlenen şenlik, bu yıl Cesur Balık-2 ile minikleri mutlu etti.
 

CİNE MY’DA İZLEDİLER

Yıldız Holding tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 63 ilde gerçekleştirilen etkinliği Çerkezköy ayağında 6. Ülker Çocuk Sinema Şenliği kapsamında film izleyen çocuklar, Erna Center’da bulunan Cine My’da “Cesur Balık 2” filmini ücretsiz izleyerek gönüllerince eğlendiler.
 


HEDİYE PAKETLERİ DAĞITILDI

Proje hakkında bilgiler veren Ülker Bölge Şefi Osman Üreden “Her yıl olduğu gibi Ülker 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Ülker çocuklara sinema şenliği düzenledi. Türkiye’nin 63 ilinde gerçekleştirilen etkinliklerde Tekirdağ’da da minik çocuklarımız Çorlu Orion, Maxi ve Cine My’da Cesur Balık filmini izlediler. Filmi izleyen çocuklara daha sonra ise Ülker tarafından hazırlanan hediye paketleri dağıtıldı” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10