Çerkezköyspor’ün gençleri tek attı üç aldı 1-0

Tekirdağ U-19 Ligi’nde mücadele eden Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ligin on ikinci hafta karşılaşmasında deplasmanda Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı’na konuk oldu. Her iki takımında atak bir futb

24.04.2013 00:15:00 0
Çerkezköyspor’ün gençleri tek attı üç aldı 1-0

 Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı U-19 Ligi C Grubu 12. hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ‘nı tek golle geçti.

 

14.00’DE BAŞLAD I

Büyükyoncalı Sahası’nda önceki gün saat 14.00’de oynanan karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ile Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında her iki ekipte kontrollü bir mücadele sergiledi. Temsilcimiz ilk dakikalarda rakip kalede etkili bir oyun ortaya koyarken, Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı.
 

İLK DAKİKALARDAN GOL SESİ ÇIKMADI

Dakikalar ilerledikçe her iki takımda galibiyet mücadelesi için etkili oyun ortaya koydu. Karşılaşmada etkili atakların yaşanmaması ve oyunun her iki takım için defans mücadelesi haline gelmesi meşin yuvarlağın orta sahada kalmasına neden oldu. Rakibi karşısında Fatih ve Kubilay ile etkili çıkan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı arzuladığı golü bir türlü bulamadı. Rakibini mağlup ederek önüne geçmeye çalışan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rakibine önemli pozisyonlar ise vermedi.
 

ÇERKEZKÖYSPOR KUBİLAY İLE ÖNE GEÇTİ

İlk devre tamamlanmadan öne geçmek isteyen temsilcimiz karşılaşmanın 36.dakikasında arzuladığı gole kavuştu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan Kubilay yerden sert vuruş gerçekleştirerek Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nı deplasmanda 1-0 öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk devrenin kalan dakikalarında beraberlik mücadelesi verdi. Büyükyoncalıspor U-19 Futbol Takımı ise beraberlik için ataklarını sürdürdü. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
 

SARAY BELEDİYESPOR BERABERLİK ARADI

İlk devresi Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın tek gollü üstünlüğü ile tamamlanan karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü bir futbol ortaya koyan temsilcimiz gelişen Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ataklarında hata yapmadı. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarına Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının tek gollü üstünlüğü ile girildi. Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı beraberlik golü için girdiği birçok pozisyonunu da değerlendiremedi.
 

KARŞILAŞMADAN ÜÇ PUAN İLE AYRILDI

Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda ileri uç elemanları ile yüklense de sonuca gidemedi. Oyunun kontrolünü elinde tutan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı rakibinin beraberlik için geldiği dakikalarda ikinci golünü bulamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklarda başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımının 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı. Bu galibiyet ile Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı puanını 22’e yükseltirken, Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı ise 7 puanda kaldı.
 

“GALİBİYETTEN DOLAYI MUTLUYUZ”

Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı Antrenörü Vedat Çolak “ Rakibimiz karşısında iyi bir oyun ortaya koyduk. Karşılaşmanın ilk dakikalarında kontrollü bir futbol ortaya koyarken, ilerleyen dakikalarda rakip kalede etkili hücumlar geliştirdik. Ataklarımızın karşılığını Kubilay’ın şık golü ile aldık. Karşılaşmanın ikinci devresinde de etkili futbolumuzu sürdürdük. Beraberlik için gelen Saray Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşısında hata yapmamaya çalıştık. İkinci devre yakaladığımız bir çok gol pozisyonunu değerlendiremeyerek ikinci golü bulamadık. Karşılaşmadan üç puan ile ayrıldığımız için mutluyuz. Sahada müthiş bir oyun ortaya koyan iki takım oyuncularını da kutluyorum” diye konuştu.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10