Nurullah Narin rakibine beş sayı verdi 66-5

Tekirdağ Minik Erkekler Basketbol Ligi maçları oynanan ilk hafta maçları ile başladı. İlçe temsilcilerimizden Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı deplasmanda Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Baske

24.04.2013 00:15:00 0
Nurullah Narin rakibine beş sayı verdi 66-5

 Çerkezköy Haber - Minik Erkekler Çorlu grubunda mücadele eden Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı ilk karşılaşmasından galibiyet ile ayrıldı.

 

TEMSİLCİMİZ ETKİLİ BAŞLADI

Müsabakanın başlaması ile birlikte her iki ekipte büyük bir mücadele örneği sergiledi. Karşılaşmanın ilk periyodunda Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı etkili bir oyun ortaya koydu. Hızlı hücumlarla üst üste sayılar bulan Nurullah Ortaokulu Narin Minik Erkekler Basketbol Takımı aradaki sayı farkını açmayı bildi. Rakibine sayı imkanı tanımayan temsilcimiz ilk beş dakikada farkı çift hanelere çıkardı.
 

RAKİBİNE BİR SAYI VERDİ

Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı ise ilk periyotta ilk sayısını serbest atıştan buldu. Kalan dakikalarda ise pota altında sayı bulmakta zorlandı. Rakibinin hücumda yaptığı hataları hızlı hücumlarla değerlendiren Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı periyodun son dakikalarına 24-1 üstünlükle girdi. Kalan iki dakikalık zaman zarfından dört sayı daha bulan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı ilk periyodu ise 28-1’lik üstünlük ile tamamladı.
 

FARK AÇILDI

Karşılaşmanın ilk periyodunu 27 sayılık fark ile tamamlayan Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı bu periyotta ta üstünlüğünü devam ettirdi. İlk periyotta sayı bulmakta zorlanan Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı hücumda etkili olmadı. Zayıf rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı bulduğu üst üste sayılarla farkı 25 sayıya kadar çıkarttı. Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı ikinci sayısını da serbest atıştan buldu.
 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

Rakibi karşısında skoru 32-2’ye getiren Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı kalan dakikalarda üstünlüğünü sürdürdü. Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı ise farkı indirmeye çalışsa da istediğini elde edemedi. Periyodun kalan dakikalarında sayılar bulmaya devam eden Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmanın ilk devresini 39-2’lik üstünlük ile tamamladı.
 

ÇOK FAZLA BASİT HATA YAPILDI

 

Müsabakanın üçüncü periyodunun başlaması ile birlikte Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı rakibini yakalamak için mücadele sergiledi.

 Çerkezköy Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı ise rakibinin kendisini yakalamasına izin vermeyerek üstünlüğünü sürdürdü. İlk iki periyoda nazaran Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı çok fazla basit hata yaptı. Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı ise rakibinin hatalarını iyi değerlendiremedi.
 Bu periyotta Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı on sayı bulurken, Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı ise iki sayı buldu. Karşılaşmanın üçüncü periyodu da 49-4’lük Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı’nın üstünlüğü ile tamamlandı.
 

KARŞILAŞMADAN FARKLI GALİP AYRILDI

Dördüncü ve son periyotta da Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı üstünlüğünü sürdürdü. Çor rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı üst üste sayılar bulmaya devam etti. Çorlu Belediyespor Minik Erkekler Basketbol Takımı ise bu periyotta sadece bir sayı bulabildi. Kalan dakikalarda üstünlüğünü devam ettiren Nurullah Narin Ortaokulu Minik Erkekler Basketbol Takımı karşılaşmadan da 66-5’lik skor ile galip ayrıldı.
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10