İstasyon Mahallesi yeniden canlanacak

İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi İstanbul Bağlantı Yolu çalışmalarını yerinde inceleyen Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, “Altyapı çalışmaları tama

Çerkezköy 25.04.2013 19:25:00 0
İstasyon Mahallesi yeniden canlanacak

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş dün saat 14.30’da Hikmet Uğraş Caddesi’nde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.   

 

ALTYAPI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi İstanbul Bağlantı Yolu’nda altyapı ve yağmur suyu hattı çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Gümüş’ün verdiği bilgilere göre, bölgede devam eden İstinat Duvarı yapım çalışmaları da iki gün içerisinde tamamlanmış olacak.
 

EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK

Hikmet Uğraş Caddesi’ndeki yol dolgu çalışmalarının ise büyük bir kısmının tamamlandığını kaydeden Gümüş, önümüzdeki on gün içinde yolun bordürlerini çekip, beton dökmeye hazır hale getirileceğini belirtti. Gümüş, Hikmet Uğraş Caddesi İstanbul Bağlantı Yolu çalışmalarını ellerinden geldiğince kısa zamanda tamamlamak ve hizmete sunmak istediklerini söyledi.
 

İSTANBUL İÇİN ALTERNATİF YOL

Yapılan çalışmalarla İstasyon Mahallesi Hikmet Uğraş Caddesi İstanbul Bağlantı Yolu’nun eskiden olduğu gibi yeniden aktif hale getirilmesi hedefleniyor. Böylece hem Çerkezköy’ün, İstanbul’a gidiş için alternatif bir yol kazanması, hem de Çerkezköy’ün ilk yerleşim yeri olan İstasyon Bölgesi’nin gerek ekonomik gerekse sosyal açıdan yeniden canlanması hedefleniyor.
 

Haber / Cem BÜLBÜL    

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10