Ana kollektör hattı yenileniyor

Büyükşehir Kanunu kapsamında ilçe statüsüne kavuşan Kapaklı’da uzun yıllardan bu yana önemli bir ihtiyacı olan kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmaları devam ediyor.

Kapaklı 26.04.2013 18:36:00 0
Ana kollektör hattı yenileniyor

 YERİNDE İNCELEDİ

Çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi veren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, 1.Etap kanalizasyon kolektör hattı yenileme çalışmalarının, İnönü Mahallesi Yıldızkent İlköğretim Okulu'nun arkasında bulunan Arıtma merkezinden başlayarak, İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi başına kadar olan 800 metrelik kısımda, 800 ‘lük beton büzler kullanarak tamamlandığını ifade etti.
 

 

 

EN KISA SÜREDE TAMAMLANACAK

2. etap çalışmaları kapsamında ise İnönü Mahallesi Cumhuriyet Caddesi başından, Pınar Bulvarı'na kadar olan toplam 1000 metrelik kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Başkan Mandalı “Üçüncü ve son etapta ise İlçemiz Pınar Bulvarı'ndan başlayarak, Atatürk Mahallesi Aynur Caddesi'ne kadar hattımızı yenilemeyi hedefliyoruz. Böylelikle İlçemiz içerisindeki oluşabilecek kanal tıkanmaların önüne geçeceğiz. Altyapı çalışmaları bizim için çok önemli. Her şey halkımız için. Gelecek nesillere yaşanılabilir bir Kapaklı bırakmak istiyoruz. İnşallah son etap çalışmalarımızı da en yakın sürede tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.
 

ÖNDE OLMAYI HEDEF OLARAK BELİRLEDİK

Mandalı, Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlara hizmette her zaman en önlerde olmayı kendilerine hedef olarak belirlediklerini vurgulayarak “Sosyal, kültürel ve tanıtım alanlarındaki faaliyetlerimiz devam ederken asli işlerimizden biri olan altyapı çalışmalarımıza da ne kadar önem verdiğimiz ortada. Belediyeler için altyapı hizmetleri görünmeyen yatırımlar olarak bilinmekte. Biz öyle düşünmüyoruz, halkımıza hizmet etmeye devam ediyoruz” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10