Çerkezköyspor sezonu mağlubiyet ile tamamladı 1-5

Tekirdağ U-19 Ligi C Grubu’nda sezonun son haftasında Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı sezonu şampiyon olarak tamamlayan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımına konuk oldu.Rakibi karşısında etkisiz bir futbol

28.04.2013 11:23:00 0
Çerkezköyspor sezonu mağlubiyet ile tamamladı 1-5

 VELİMEŞE’DE OYNANDI

Velimeşe Belediye Sahası’nda Cumartesi günü saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip etkili başladı. Temsilcimiz Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ise kontrollü bir futbol ortaya koydu. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip bulduğu golle karşılaşmada öne geçti. İlk dakikalarda kalesinde gördüğü şok golün ardından çabuk toparlanamayan temsilcimiz kalan dakikalarda etkili olamadı. Karşılaşmanın 14.dakikasında ani gelişen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı atağında ceza sahası dışında topla buluşan Orkun’un mükemmel vuruşu üst direğe çarparak auta çıktı.
 

FARK İKİYE ÇIKTI

Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın beraberlik için geldiği dakikalarda organize ataklarla etkili olmaya çalışan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı taraftarının desteği ile farkı açmaya çalıştı. Karşılaşmanın 18.dakikasında ani gelişen Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı atağında fark ikiye çıktı. Oyundan kopmamaya çalışan temsilcimiz Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ilk devre tamamlanmadan farkı bire indirmeye çalıştı. Ancak savunmada hata yapmak istemeyen Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı ani gelişen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ataklarında skoru korudu.
 

AKIN İLE FARKI BİRE İNDİRDİ

Rakibi karşısında etkinliği eline alan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı kalan dakikalarda farkı bire indirdi. Sol kanattan gelişen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı atağında Fatih’in ortasında topla buluşan Akın şık bir vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 2-1’e getirdi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikaları ise büyük çekişmeye sahne oldu. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı’nın beraberlik için yüklendiği dakikalarda Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı çok boş alan yakaladı.
 

ÇERKEZKÖYSPOR DİREKLERİ GEÇEMEDİ

Rakibi karşısında kontrollü bir futbol ortaya koyan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı 35.dakikadan frikikten kaydettiği golle farkı tekrar ikiye çıkardı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ise oyundan kopmamaya çalıştı. Karşılaşmanın 39.dakikasında gelişen Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı atağında Yusuf’un vuruşu üst direkten döndü. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre ev sahibi ekip Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı’nın 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 

SEZONU 22 PUANLA TAMAMLADI

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı mağlup kapatan Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı bu devrede istediği futbolu ortaya koyamadı. Ev sahibi ekip ise kontrollü bir futbol ortaya koyarak kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı. Savunmada sık sık hata yapan rakibi karşısında kalan dakikalarda bir gol daha bulan ev sahibi ekip skoru 4-1 yaptı. Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ise istediği pozisyonları bulmakta zorlandı. Kalan dakikalarda bir gol daha bulan Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı karşılaşmadan da 5-1’lik skor ile galip ayrılarak sezonu üç puan ile tamamlandı. Velimeşe Belediyespor U-19 Futbol Takımı bu galibiyet ile sezonu 34 puanla şampiyon tamamlarken, Çerkezköyspor U-19 Futbol Takımı ise sezonu 22 puanla tamamladı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10