Siyasiler yemekte buluştu

MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı ve Büyük Birlik Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri, FMG Yapı inşaat sahibi Mehmet Gündoğdu’nun onurlarına vermiş olduğu öğle yemeğinde bir araya geldi. Beyzade Ç

Çerkezköy 29.04.2013 20:27:00 0
Siyasiler yemekte buluştu

 Çerkezköy Haber - Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Manolya Sokak’ta işletmeye açmış olduğu iş yerinde Seranova seramik ürünlerini halka sunan Mehmet Gündoğdu, önceki gün Milliyetçi Hareket Partisi ve Büyük Birlik Partisi yöneticilerini öğle yemeğinde ağırladı.

 

YEMEKTE AĞIRLADI

Önceki gün saat 13.30’da Beyzade Çay Bahçesi’nde düzenlenen yemeğe MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, İlçe Sekreteri Ali Gürsel Tefon, İlçe Başkanı Yardımcısı Adnan Akan, basın sorumlusu Celalettin Macit, Çerkezköy Alperen Ocakları Başkanı Cengiz Demir, Büyük Birlik Partisi Yönetim Kurulu Üyeleri Gökhan Yılmaz, Turgay Şeker, Vakıf Bank Çorlu Şubesi Başkanı Bayram Telli ve vatandaşlar katıldı. 
 

GELİŞEN BİR İLÇE

Yemekte sohbet etme ve kaynaşma imkanı bulan katılımcılar ekonomik ve sosyal konulara dair de değerlendirmede bulundu. Mehmet Gündoğdu duvar ve zemin seramikleri hakkında bilgiler verirken, yemekte Çerkezköy’ün hızla gelişen bir ilçe olduğu,  özel sektöründe bu gelişmedeki payının önemine vurgu yapıldı.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10