Önsel’den açılışa davet

Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, önceki gün yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirdiği Dostlar Kıraathanesi ziyaretinde vatandaşları bugün saat 12.00’da gerçe

Çerkezköy 2.05.2013 20:19:00 0
Önsel’den açılışa davet

 Çerkezköy Haber - Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, önceki akşam saat 20.30’da yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kahvehane ziyaretinde bulundu.

 

DOSTLAR KIRAATHANESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde faaliyet gösteren Dostlar Kıraathanesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, buradaki vatandaşları bugün saat 12.00’da gerçekleştirilecek olan MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yeni Binası’nın açılış törenine davet etti. Önsel’in kahvehane ziyaretinde herhangi bir konu hakkında açıklamalarda bulunmaması ise dikkatlerden kaçmadı.  
 

AÇILIŞ TÜRKÇÜLÜK BAYRAMI’NA DENK GETİRİLDİ

3 Mayıs Türkçülük Bayramı’na denk getirilen MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı Yeni Binası’nın açılış törenine Merhum Genel Başkan Başbuğ Alparslan Türkeş’in oğlu MHP Genel Başkan Yardımcısı Tuğrul Türkeş’in de katılacağını ifade eden Koray Önsel, açılış töreninin mehteran gösterisi eşliğinde yapılacağını sözlerine ekledi. MHP İlçe Başkan Yardımcıları Zeynel Abidin Gelen ve Adnan Akan ile MHP İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Ahmet Gürsoy, Ali Tefon, Özkan Başaran ve Celalettin Macit ve MHP GMKP Mahallesi Temsilcileri Yakup Akar ve Hüseyin Akın da kahve ziyaretinde MHP İlçe Başkanı Koray Önsel’e eşlik etti.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10