Trafik canavarı yine durmadı

Türkiye genelinde trafik sorunlarına çözüm bulmak ve trafik kazalarını azaltılması için vatandaşları bilinçlendirmek amacıyla her yıl Mayıs ayında kutlanan Trafik Haftası’nda trafik canavarı yin

Çerkezköy 5.05.2013 20:35:00 0
Trafik canavarı yine durmadı

 Çerkezköy Haber - Kapaklı-Saray yolunda dün saat 16.00 sıralarında meydana gelen trafik kazasında 32 yaşındaki Zafer Dokuloğlu, araç içerisinde sıkışarak hayatını kaybetti.

 

KARŞI YÖNDEN GELEN TIRA ÇARPTI

İddiaya göre Vize’de inşaat işi yapan 5 kişi Ahmet Akbulut’a ait 34 DH 3284 plakalı araç ile evlerine dönmek üzere yola çıktı. Ahmet Akbulut’un kullandığı 34 DH 3284 plakalı araç, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Saray-Kapaklı Yolu Özlem Petrol yakınlarında karşı yönden gelen Ali Sümer’in kullandığı 06 DR 5935 plakalı tıra çarptı. Çarpmanın etkisiyle araç takla atarak yol kenarında yan yattı.
 

ARAÇTA SIKIŞARAK HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören vatandaşlar polis ekipleri ve 112 ekiplerine haber verdi. Kazada yaralanan sürücü Ahmet Akbulut ve araçta bulunanlardan Cemal Çakmak, Turgay Çakmak ve Hamza Akbulut olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Aracın arka kısmında oturan 32 yaşındaki Zafer Dokuloğlu ise araçta sıkışarak hayatını kaybetti.
 

İTFAİYE EKİPLERİ TARAFINDAN 45 DAKİKADA ÇIKARILABİLDİ

Araçta sıkışan Zafer Dokuloğlu’nun cansız bedeni, olay yerine çağırılan Kapaklı Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekiplerinin yaklaşık 45 dakika süren çalışması sonrasında araçtan çıkarılabildi. Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Muhammet Emin Ünalan da olay yerine gelerek kaza ile ilgili inceleme yaptı. Cumhuriyet Savcısı Ünalan ve polis ekiplerinin kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından Zafer Dokuloğlu’nun cansız bedeni Kapaklı Belediyesi’ne ait cenaze aracıyla Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazanın ardından kapanan Çerkezköy-Saray yolunda trafik akışı yaklaşık bir saat tek şeritten sağlandı. 34 DH 3294 plakalı aracın çekici vasıtasıyla olay yerinden kaldırılmasının ardından yol yeniden araç trafiğine açıldı. Kazayı haber alan Ahmet Akbulut, Cemal Çakmak, Turgay Çakmak ve Hamza Akbulut’un yakınları, Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne akın ederken, Zafer Dokuloğlu’nun hayatını kaybettiğini öğrenen ailesi ve yakınları ise sinir krizi geçirdi. Kazanın ardından tır sürücüsü Ali Sümer (31) Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Polis ve savcılık kazayla ilgili soruşturma başlattı. Zafer Dokuloğlu'nun cesedi dün akşam saatlerinde İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 
 

Haber / Cem BÜLBÜL  - Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10