Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı

Galatasaray'ın Sivasspor'u yenerek 19'uncu şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çerkezköy’de binlerce taraftar sokaklara dökülerek takımlarının şampiyonluğunu kutladı. Galatasaray'ın 4-2 kazandığ?

6.05.2013 20:16:00 0
Galatasaray taraftarları şampiyonluğu kutladı

 Çerkezköy Haber - Galatasaray’ın, 2012-2013 Spor Toto Süper Lig şampiyonluğunu bitime 2 hafta kala ilan etmesi, Çerkezköy’de coşkuyla kutlandı. 

 

ŞAMPİYONLUĞU KUTLADILAR

Çerkezköy’de ki kafe ve eğlence mekanlarında Galatasaray Sivaspor karşılaşmasını izleyen taraftarlar maçın bitiş düdüğü ile birlikte ellerindeki sarı kırmızı bayraklarla sokağa döküldü. Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan taraftarlar burada meşaleler yakarak ve slogan atarak şampiyonluğu kutladı.  Caddedeki araç trafiğini kapatan grup, burada saatlerce kutlama yaptı. Yaşlısı genci, kadını erkeği yüzlerce Çerkezköylü Galatasaray taraftarı ellerindeki sarı-kırmızı bayraklarla Çerkezköy Belediye Meydanı'nı karnaval alanına çevirdi. Ellerindeki bayrakları sevinçle sallayan Galatasaray taraftarları yaptıkları tezahüratlarla mutluluklarını dile getirdiler.
 

7’DEN 70’E HERKES KATILDI

Oluşturulan konvoylar nedeniyle trafiğin yoğun olduğu Atatürk Caddesi ve Öztrak Caddesi bir süreliğine kapandı. Marşlar ve şarkılar söyleyerek Cumhuriyet Meydanı’nda büyük sevinç yaşayan sarı kırmızılı taraftarlar Galatasaray'ın 19. şampiyonluğunu kutladılar. Renkli görüntülerin oluştuğu kutlamalarda, güzergah üzerinden bulunan ev ve işyerlerinden de gruba alkışlarla destek verildi. Kadını, erkeği, genci, yaşlısı ile sokağa çıkıp takımlarının 19. şampiyonluğunu kutlayan taraftarlar, zaman zaman Fenerbahçe'ye de göndermede bulundu. 
 

EMNİYET TAŞKINLIĞA İZİN VERMEDİ

Uzun araç konvoylarının oluştuğu kutlamalara Çerkezköy’de binlerce kişi katılırken, taraftarların şampiyonluk kutlamasında polis ekipleri de yaşanabilecek herhangi bir olumsuz olaya karşı güvenlik önlemleri aldı. Kutlamalar gece geç saatlere kadar devam etti.
 

TEKİRDAĞ'DAKİ SARI-KIRMIZI COŞKU 

Öte yandan Tekirdağ’da ki kutlamalarda renkli geçti. Galatasaray'ın galibiyetle biten karşılaşmasının ardından Tekirdağ'daki taraftarlar sokaklara akın etti. Maçın bitiş düdüğü ile beraber ellerinde bayraklarla sokaklara çıkan taraftarlar, sahil yolunu trafiğe kapattılar. Yüzlerce Galatasaray taraftarı, meşaleler, havai fişekler ve tezahüratlarla şampiyonluk coşkusunu yaşadı. Araçları ile Tekirdağ caddelerinde konvoy oluşturan taraftarlar klakson sesleri ile eşlik etti. 
 

ÇORLU’DA KUTLADILAR

Çorlu’da da şampiyonluk kutlamalarının merkezi ise Atatürk Meydanı oldu. Maçın bitmesinin ardından ellerinde bayraklarla meydana çıkan Galatasaraylı taraftarlar meşaleler yakarak şampiyonluklarını kutladı. Araçlarla konvoy yapan çok sayıda sarı kırmızılı takımın taraftarı trafiği durma noktasına getirdi. Kutlamalarda polis geniş güvenlik önlemi alırken, taraftarların Atatürk büstüne çıkmasına izin verilmedi. 
 

KIRKLARELİ'DEKİ KUTLAMALAR 

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında TT Arena'da oynanan Galatasaray –Sivasspor maçında Galatasaray rakibini 4-2 yenerek şampiyon olması üzerine, taraftalar Kırklareli Vilayet Meydanı'nda bir araya gerek 19. şampiyonluğunu kutladı. Vilayet Meydanı'nda toplanan taraftarlar buradan İstasyon Caddesi, Fevzi Çakmak bulvarında şampiyonluk kutlamalarını meşale yakarak, tezahürat atarak kutladı. 
 

"POLİSTEN KIRKLARELİ FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ ÖNÜNDE SIKI ÖNLEM" 

Kırklarelili Galatasaray taraftarı Karacaibrahim Mahallesi'nde bulunan Kırklareli Fenerbahçeliler Derneği önüne gelerek, "Şike yapsana Aziz Yıldırım" diye sloganlar attı. Polis taraftarı ikna ederek buradan uzaklaşmasını sağlarken, polisin geniş güvenlik önlemi alması olası bir kötü durumu engelledi. Kırklareli'deki şampiyonluk kutlamalarına 7'den 70'e Galatasaray'a gönül verenler katıldı. 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10