Tefeci operasyonunda 16 gözaltı

Çorlu, Çerkezköy, İstanbul’da dün sabah saatlerinde 22 adrese yapılan eş zamanlı operasyonlarda tefecilik yaptıkları iddia edilen toplam 16 kişi gözaltına alındı. Çerkezköy’den gözaltına

Çerkezköy 7.05.2013 12:18:00 0
Tefeci operasyonunda 16 gözaltı

Çerkezköy Haber - Tekirdağ Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Çorlu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri ve Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından, tefecilik yaptığı iddia edilen şebekenin Çorlu, Çerkezköy ve İstanbul’da bulunan 22 adresine eş zamanlı “Kene” kod adlı operasyon düzenlendi.

 

POLİSTEN KENE OPERASYONU

İddiaya göre operasyon kapsamında Çerkezköy’den de kişilerin yer aldığı toplam 16 kişi “Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak ve bu örgüt vasıtasıyla tefecilik yapmak” suçundan gözaltına alındı.
 

ÇEK, SENET VE TAPULARA EL KONULDU

Dün sabah erken saatlerde toplam 100 polisin katıldığı operasyonda polis şüphelilerin iş ve evlerinde aramalar yaptı. Aramalarda çok sayıda çek, senet, tapu ve bilgisayara da el konuldu. Operasyon kapsamında Çerkezköy’de de bazı adreslere baskın düzendi. Baskında gözaltına alınan şüpheliler, Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliğine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 
 

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10