Liseler yarıştı

Çerkezköy’de liseler arası genel kültür bilgi yarışması düzenlendi. Çerkezköy, Kapaklı, Kızılpınar ve Veliköy’de bulunan liseler arasında yapılmış olan bilgi yarışmasında 15 s

Çerkezköy 7.05.2013 19:15:00 0
Liseler yarıştı

 9 LİSE ARASINDA YAPILDI

Dün Pakize Narin Anadolu Lisesi’nin ev sahipliğini yaptığı, Çerkezköy ve civarında bulunan 9 lisenin katılmış olduğu bilgi yarışması saat 14.30’da başladı. Çoktan seçmeli 15 sorunun sorulduğu genel kültür yarışmasına, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Erdoğan, Hüseyin Yaşar, yarışmaya iştirak eden okul müdürleri, öğretmen ve öğrencileri katıldı. Jüri üyeliğini Kemal Şahin, Fatma Gül ve Hakan Geçit’in yaptığı bilgi yarışmasında; Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Kız Meslek Lisesi, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Kapaklı Çok Programlı Lisesi, Kızılpınar Anadolu Lisesi, Özel Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Anadolu Teknik Lisesi, Pakize Narin Anadolu Lisesi yarıştı. .  
 

İLDE YARIŞMAYA HAK KAZANDI

Her sorunun cevaplandırılması için bir dakika zaman verilen bilgi yarışmasında, 13 soruya doğru cevaplandıran Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi birinci oldu. İlçede birinci olan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi, 9 Mayıs’ta Tekirdağ’da yapılacak olan bilgi yarışmasına katılmaya hak kazandı. Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, Çerkezköy ve civarında eğitim ve öğretim veren liseler arasında birinci olan öğrencilere ödüllerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları programında verileceğini ifade etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10