Led panoda ağlatan teklif

Çerkezköylü aşık genç şehrin göbeğindeki dev LED ekrandan nişanlısına evlenme teklifi yaptı. Evlilik teklifinin ardından uzun süre şaşkınlığını gizleyemeyenve gözyaşlarını tuta

Çerkezköy 8.05.2013 19:53:00 0
Led panoda ağlatan teklif

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy’de led reklam panosundan bir genç sevgilisine “Gülben, evlenmek aşkı öldürür derler. Benimle ölür müsün?” yazılı ilan verip evlenme teklifinde bulundu.

 

İLGİNÇ TEKLİF

Çerkezköy’de bir işletmede çalışan 25 yaşındaki Uğur Beygirci kız arkadaşı Gülben Kıray’a evlilik teklifi için ilginç bir sürpriz yapmak istedi. Önce Keyif Et Mangal’da yemek yiyen çift daha sonra Alp Ajans Reklam’a ait dev ekranın bulunduğu Atatürk Caddesi’ne geldi. Her şeyden habersiz olan Gülben Kıray, yolda yürürken dev ekranda kendisi ve erkek arkadaşının fotoğrafının bulunduğu ve üzerinde evlenme teklifi yazısını görünce uzun süre şaşkınlık yaşadı.
 

“ÇOK MUTLUYUM”

Evlilik teklifinin ardından uzun süre şaşkınlığını gizleyemeyen ve göz yaşlarına hakim olamayan Kıray, böyle bir evlilik teklifi beklemediğini söyledi. Kıray, “Hiç beklemediğim bir şey oldu. Hiçbir şeyden haberim yoktu. Ama çok güzel oldu” dedi. Kız arkadaşının evlilik teklifini kabul ettiği için mutlu olduğunu ifade eden Uğur Beygirci “Uzun zamandır arkadaşlarımız ile evlilik teklifi yapmak için karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Led panoda evlilik teklifi yapmanın daha anlamlı olacağını düşündüğümüz için böyle bir şey yapmak istedik. Gerçekten çok mutluyum. İnşallah mutluluğumuz bir ömür devam eder” dedi.
 

Haber / Faik Onur Kaya

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10