MESS Direniyor

Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanı Murat Koçak, 4 Mart’tan beri MESS ile aralarında devam eden anlaşmazlık kapsamında başlattıkları eylemler hakkında basın açıklaması yaptı. He

Çerkezköy 12.05.2013 22:04:00 0
MESS Direniyor

 Çerkezköy/Haber - Yurt genelinde 115 bin Türk Metal İşçisini ilgilendiren işveren sendikası MESS ile Türk Metal Sendikası arasında ki anlaşmasızlık devam ediyor.


KAŞIK EYLEMİ YAPTILAR
İşveren sendikası MESS ile aralarında devam eden anlaşmasızlık nedeniyle Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Başkanı Murat Koçak bir basın açıklaması yaptı. Bu güne kadar öz verili şekilde çalışmış olmalarına rağmen hak ettikleri ücreti alamadıklarını ifade eden Murat Koçak “Biz onlardan sadaka değil hakkımızı istiyoruz. Hakkımızı alıncaya kadar eylemlerimizi devam ettireceğiz. Sakal bırakma eylemimiz sonrasındaki belediye meydanlarındaki basın açıklamalarımızı, 9 Mayıs’ta bütün üyelerimizin siyah kokart takması takip etti. 10 Mayıs Cuma günü de yemekhanelerde masalara kaşık vurarak anlaşma masasında uzlaşma sağlamaktan yana tavır sergilemekten uzak duran MESS’i protesto ettik.” diye konuştu.

DOZAJI ARTARAK DEVAM EDECEK
13 Mayıs Pazartesi günü ve daha sonraki günlerde eylemlerin devam edeceğini ve her geçen gün bu eylemlerinin dozajını artıracaklarını ifade eden Koçak “Bizim bu eylemlerimizden işveren rahatsız oluyor. Biz hakkımız olanı almanın peşindeyiz. Alana kadar da mücadelemiz sürecek.” diyerek sözlerine son verdi.

Haber / Faik Onur KAYA

0282 726 91 91
0282 747 65 10