Buzlar Çözülmeden engelliler için sahnelendi

Buzlar Çözülmeden isimli tiyatro oyunu önceki akşam saat 20.30’da da Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi yararına sahnelendi.

Çerkezköy 15.05.2013 00:15:00 0
Buzlar Çözülmeden engelliler için sahnelendi

 İLGİ YOĞUN OLDU

Önceki akşam Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda sahnelenen tiyatro oyununu AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Eğitim Bir-Sen Çerkezköy Temsilcisi Ahmet Üzgün, Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Merkezi Müdürü Rızvan Öztürk ve çok sayıda tiyatro sever izledi.
 

NİHAT ÜÇTEPE SAHNEYE KOYDU

Cevat Fehmi Başkut’un eserinden uyarlanan ve Nihat Üçtepe tarafından sahneye konulan 3 perdelik tiyatro oyununda Nihat Üçtepe, M.Erdem Öğüt, Murat Öz, Süleyman Berk, Özkan Övet, Ümir Karakaya, Halime Bal, Aydın Erden, Erkan Demir, Gökhan Göbelek, Turan Büyük ve Yasemin Aşıcı rol aldı.
 

TRAJİKOMİK OLAYLAR ANLATILDI

Buzlar Çözülmeden’ tiyatro oyununda,1960 İhtilalinden sonra, yolları kardan kapanan Anadolu kasabasına akıl hastanesinden kaçtığı arkadaşları ile gelen bir delinin, kasabalılarca kaymakam sanılmasını, ardından var olan sömürüye dayalı düzeni yıkan bir yönetim anlayışıyla, kaymakamlığı sürdüren deli ve kasabalı arasında geçen trajikomik olaylar anlatıldı. Buzlar Çözülmeden isimli tiyatro oyunu bu akşam da yine Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda Gazi Ortaokulu yararına sahnelenecek.
 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10