Öğrencilere trafik anlatıldı

Çorlu İlçe Jandarma Trafik Komutanlığı tarafından Trafik Haftası dolayısıyla Sultanköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik trafik kuralları konulu seminer düzenlendi.

Çorlu 15.05.2013 20:18:00 0
Öğrencilere trafik anlatıldı

 KURALLAR HAKKINDA BİLGİ VERDİLER

Sultanköy İlkokulu ve Ortaokulu'nda bulunan öğrencilerde trafik bilincini oluşturmak amacıyla eğitici trafik semineri verilirken, seminerde öğrencilere her yıl Mayıs ayının ikinci haftasının Karayolu trafik güvenliği haftası olarak kutlandığı anlatıldı. Ülkenin en önemli sorunlarından birinin de trafik sorunu bu sorunun ancak iyi bir eğitim ve insanlara kurallara uyma alışkanlığının kazandırılması ile çözülebileceğini ifade eden yetkililer, öğrencilere yayaların ve yolcuların uyması gereken kurallar ile bisiklet sürücülerinin uyması gereken kurallar konusunda da bilgiler verdi.
 

HAFTA BOYUNCA DEVAM EDECEK

Özellikle taşımalı olarak okullarına gidip geldikleri için öğrencilere okul servis araçlarında uyması gereken kullar gösterildi ve bu konu ile ilgili bilgilendirici kitapçıklar dağıtıldı. Yetkililer, etkinliklerin Trafik Haftası boyunca devam edeceğini söyledi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10