Şehit ailelerine ücretsiz taksi

Çorlu’da taksicilik yapan 40 yaşındaki Bülent Akar, 2 aydır şehit ailelerine ücretsiz hizmet verdiğini belirterek 'Onların acılarını bir nebze olsun onlarla birlikte paylaşmak için böyle bir şeye karar

Çorlu 15.05.2013 20:20:00 0
Şehit ailelerine ücretsiz taksi

 Çerkezköy Haber - Çorlu Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Uğur Mumcu Parkı'ndaki Adliye Taksi durağında 2 yıldır taksicilik yapan Bülent Akar, 2 ay önce 59 T 5639 plakalı taksisinin arka camına 'Bu araçta şehit anne ve babası ücretsiz taşınır' yazdırdı. Akar, 2 ay önce başladığı şehit ailelerine ücretsiz taksi hizmetini sürdürebildiği kadar devam ettirmek istediğini ifade ederek “Bu vatan için evlatları 20 yaşında toprağa düşen, elleri öpülesi anaların ölünceye kadar acılarını içerisinde taşıdıkları için onların acılarını bir nebze olsun onlarla birlikte paylaşmak için böyle bir şeye karar verdim. Küçücük de olsa onların acılarına bir nebze katkımız olsun istedim. Şehitlerimizin anne ve babalarına böyle bir hizmet vermek istedim” dedi.

 

BAŞ TACI OLARAK GÖTÜRMEYE HAZIRIM

2 çocuk babası Bülent Akar, şehit haberlerinin kendisini çok üzdüğünü belirterek “Bir vatandaş olarak şehit haberleri beni çok etkiliyordu. Üzüntümle kendimce ne yapabilirim diye düşündüm. Zaten yıllardır da böyle bir şey aklımdaydı. Yaklaşık 2 ay önce başlattım ve inşallah Allah nasip ederse sürdürebildiğim kadar devam ettireceğim. Onları istedikleri yere baş tacı olarak götürmeye hazırım” diye konuştu.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10