Gençlik Haftası kutlamaları başladı

Bu yıl 15-21 Mayıs tarihleri arasında kutlanacak olan Gençlik Haftası Çerkezköy Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı.

Çerkezköy 15.05.2013 20:20:00 0
Gençlik Haftası kutlamaları başladı

 ÇELENK SUNDULAR

Dün saat 15.00’da gerçekleştirilen programda öğrenciler Hükümet Konağı’ndan başlayarak Belediye Meydanına kadar Gençlik yürüyüşü gerçekleştirdi. Programda daha sonra Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal öğrenciler ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Anıta çelenk sunulmasının ardından program bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile sona erdi.

 
 
 
ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLER KATILDI
Gerçekleştirilen çelenk sunumuna Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hüseyin Erdoğan, Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 15-21 Mayıs tarihlerinde kutlanan Gençlik Haftasını doya doya yaşamak istediklerini belirten Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal “Hafta içerisinde diğer branşlardaki spor organizasyonları gerçekleştireceğiz. Bu haftayı coşku ile kutlamak istiyoruz” diye konuştu.

Haber / Faik Onur KAYA
 
 
  

0282 726 91 91
0282 747 65 10