“Hayatın içinden kısa kısa”

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Tiyatro Ekibi, birbirinden güzel gösterilerle izleyenleri büyüledi. “Hayatın İçinden Kısa Kısa” adlı programda müzikal gösteriler, folklor gösterileri

Çerkezköy 15.05.2013 20:21:00 0
“Hayatın içinden kısa kısa”

 DOLU DOLU PROGRAM

T.S.D Çerkezköy Şubesi tarafından organize edilen “Hayatın İçinden Kısa Kısa” isimli müzikal içerikli program, önceki akşam saat 20.30’da Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezinde Çerkezköylü seyirciyle buluşturuldu.  Çerkezköy Sakatlar Derneği üyesi gençlerin birbirinden güzel çalışmalarının zevkle izlendiği gecede, saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasından sonra minikler, folklor gösterilerini sergiledi. Programa AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Metin Dönmez, İlçe Nüfus Müdürü Gülhan Yelek, engelli vatandaşlar, engelli yakınları ve çok sayıda Çerkezköylü katıldı. 
 

BEĞENİYLE İZLENDİLER

Müzikal gösteriler sonrasında engelli genç kız Nursena Kuru, bir çocuğun trafik kazası sonrasında sakat kalmasının hayatına olumsuz etkilerini anlattı. Halk Eğitimi Merkezi Salonunda bulunanları duygulandıran duygu yüklü öyküden sonra Berkay Üresen ve Çağrı Sancaklar, “Ben de Çocuğum” adlı şiiri birlikte okudular. “Fincanı Taştan Oyarlar” parçasını seslendiren Nihat Ersoy, dinleyicilerin beğenisini kazandı. Çerkezköy Sakatlar Derneği Şubesi üyeleri daha sonra ‘Üsküdar’a Gider iken’ parçasını seslendirdiler. Uzun zaman alkışlanan dernek üyelinin son çalışması Semah gösterisi oldu. Gösterinin ardından program sona erdi.
 

Haber / Türker ÖZKAN

  

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10