Atletizm'de şampiyonlar belli oldu

Çerkezköy ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve spor bayramı etkinlikleri kapsamında okullar arası atletizm koşuları önceki gün yapılan yarışma

17.05.2013 18:15:00 0
Atletizm

 Çerkezköy Haber - 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Spor Bayramı dolayısıyla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tertip edilen atletizm yarışmaları yapılarak dereceye giren öğrenciler belirlendi.

 

GENÇ KIZLARDA BİRİNCİLER BELLİ OLDU

Çerkezköy Namık Kemal Bulvarı’nda önceki gün yapılan yarışmalarda Çerkezköy ve beldelerinde eğitim veren liseler katıldı. Atletizm yarışmalarında ilk olarak 1500 metre Genç Bayanlar kategorisinde yapıldı. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmalarda Veliköy Çok Programlı Lisesi’nden Fatma Yıldız birinciliği elde etti. İkinciliği ise Kızılpınar Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Zozan Berke, üçüncülüğü ise Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi’nden Özge Avcı elde etti.
 

KIZILPINAR ANADOLU LİSESİ BİRİNCİ OLDU

3000 metre Genç Erkekler kategorisinde yapılan yarışmalarda ise Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Yakup Demirci birinciliği elde etti. Genç Erkekler kategorisinde ikinciliği Kızılpınar Anadolu Lisesi öğrencisi Mevlüt Eren Erce, Pakize Narin Anadolu Lisesi öğrencisi Yiğitcan Yıldırım ise üçüncü oldu. Yarışmaların ardından dereceye giren okullar büyük sevinç yaşarken, yarın saat 10.00’da Çerkezköy Belediyesi önünde gerçekleştirilecek etkinliklerde dereceye girenlere ödülleri verilecek.
 
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10