“Yol haritamız hazır”

Doğu-Batı Trakya Belediyeler Birliği TRAKYAKENT'in yeni yönetim kurulu ile ilk toplantısı Birlik Merkezi'nde yapıldı.

Tekirdağ 17.05.2013 18:16:00 0
“Yol haritamız hazır”

 TEPE BAŞKANLIK ETTİ

Birlik Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç’ın rahatsızlığı nedeni ile katılamadığı toplantıya Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe başkanlık etti. toplantıya Trakyakent Başkan Vekili Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Birlik Encümen Üyeleri Pınarhisar Belediye Başkanı Mustafa Cingöz, Çamlıca Belediye Başkanı Halil Büyükyatıkçı, Vize Belediye Başkanı Selçuk Yılmaz ve Evrensekiz Belediye Başkanı Halil Abanoz ile Birlik Müdürü Sinan Çetiz ve Birlik personeli katıldı.
 

YOĞUN ÇALIŞMA PROGRAMLARI GERÇEKLEŞTİRDİK

Toplantıda konuşan Birlik Başkan Vekili Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Trakyakent’in yoğun çalışma sürecinde başarılar diledi. Birlik Müdürü Sinan Çetiz de “Trakyakent Belediyeler Birliği olarak 2012 yılını oldukça yoğun çalışma programlarını gerçekleştirdik. 2013 yılında da aynı hızda bir faaliyet programını meclisimiz onayladı. Yeni encümen döneminde aynı etkinlik ile bu programı da uygulayacağız” diye konuştu.
 

2012 YILINDA OLUŞTURDUĞUMUZ YOL HARİTAMIZ HAZIR

Toplantıda, Tarihi Kentler Birliği adına ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin desteğiyle, ÇEKÜL Vakfı tarafından hazırlanan Trakya Ağ Planı, Trakya Birleştirici Güç Strateji Planı, Temel Stratejiler, Kültürel Miras ve Sürdürülebilir Kalkınma için Verilen Fonlar ve Yönetim Çerçevesi konularında Tarihi Kentler Birliği yetkilisi Moralı tarafından detaylıca bilgiler verildi.
 

Haber / Sevay KARDEŞ

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10