Samsun Milletvekili Şimşek’ten ilçe teşkilatına ziyaret

Çerkezköy Samsunlular Derneği’nin açılışına katılmak üzere dün Çerkezköy’e gelen Milliyetçi Hareket Partisi Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek, Çerkezköy ve Kapaklı’da Samsunlular

Çerkezköy 19.05.2013 22:24:00 0
Samsun Milletvekili Şimşek’ten ilçe teşkilatına ziyaret

 İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Kahvaltının ardından saat 12.00’da MHP Çerkezköy İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Şimşek, İlçe Başkanı Koray Önsel ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve üyeler de milletvekili Cemalettin Şimşek ile sohbet etme imkanı buldu.
 

“YERLİ BİR PROJE DEĞİLDİR”

Türkiye’nin yaşadığı bu önemli süreçte Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehit ve gazi ailelerini ziyaret etmenin kendilerine borç olduğunu ifade eden MHP Samsun Milletvekili Cemalettin Şimşek “Ülke olarak ciddi bir süreçten geçiyoruz. Geçtiğimiz günlerde Samsun’da gerçekleştirdiğim ziyaretlerde şehit ve gazi ailelerinin Türkiye’nin yaşadığı bu dönemin inciltici olduğunu ifade ettiler. AKP-pkk ortaklığında yürütülen açılım süreci yerli bir proje değildir” diye konuştu.
 

“ÜNİTER YAPIDA ÇOK HASSASIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak terörün bitmesine karşı olmadıklarını ifade eden Şimşek “Bizler Çanakkale’de de analar ağlamasın dedik. Ama düşmanlar yurdumuza saldırıyorlardı. O zamanlar yurdumuzu düşmanlardan kurtarmak için kendiliğimizden savaşmadık. Pkk terör örgütünün yaptığı ve ülkemizde kan akıtmaları da bunu gösteriyor. Milliyetçi Hareket Partisi olarak açılım süreci mücadelemizi sürdürüyoruz. MHP olarak üniter yapıda çok hassassız. Dış birliklerin yurdun bir kesimini ayırmak istediği ifade ediliyor. Bu bölgemizde Kürtçülük sorunu var. Çünkü o insanları silah zoruyla bdp’ye oy vermeye zorluyorlar. Bu nedenle de o bölgede yaşayan vatandaşlar demokratik olarak oy kullanamıyorlar. Oradaki vatandaşlarımız devletin şefkatli elini hissetmek istiyor” dedi. 
 

“HERKES KANUN KARŞISINA ÇIKACAK”

Milliyetçi Hareket Partisi olarak yollara çıktıklarını ifade eden Şimşek “Nevruz kutlamalarında oradakiler büyük suç işlediler. Ancak basın organlarında ise bu olayları göstermeyip çok güzel geçti dedi. Ancak bu nevruz kutlamalarında Türk bayrağı konmamakla birlikte, Abdullah Öcalan lehine sloganlar atıldı. İç İşleri Bakanlığına Milliyetçi Hareket Partisi olarak bir suç işlendiğini ve neden Türk bayrağının asılmadığını sorduk. Kendileri ise bize bu konuyla ilgili soruşturma açıldığını söylediler. Ancak bu konuyla ilgili soruşturmanın açıldığı da yoktur. Gün gelecek, devran dönecek herkes kanun karşısına çıkacak. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 25 Mayıs’ta Adana’da olacağız. Açılım süreci vatandaşlara güzel yönüyle anlatılıyor. Bizler partililer olarak çıktığımız bu halk ziyaretlerinde gerçekleri anlatmaya çalışıyoruz” dedi.
 

FLAMA HEDİYE ETTİLER

Akil insanlara da tepki gösteren Şimşek “Akil adamlar açılım sürecisini anlatmak için gittikleri illerde muharip gazilere ve şehit ailelerini uğramamışlardır. Çünkü uğramaya yüzleri yoktur. AK Parti hükümeti anayasa değişikliği, akil insanlar ve eyalet sistemi ile birlikte pkk’ya ödün vermiştir” diye konuştu. Programda MHP’ye ziyaret gerçekleştiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan İlçe Başkanı Koray Önsel’e flama hediye etti. Milletvekili Şimşek, MHP’deki ziyaretin ardından Müjgan-Serkan Karagöz Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’ndeki 19 Mayıs kutlama programına katıldı.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10