Tekirdağ Belediyesi Giresun Aksu Festivali’ne katıldı

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç beraberinde Eşi Münevver Dalgıç, Belediye Meclis Üyeleri Müzeyyen Gürkan, Levent Gündoğdu ve Ercan Kısa ile birlikte önceki gün düzenlenen Giresun Aksu Fes

Tekirdağ 23.05.2013 00:30:00 0
Tekirdağ Belediyesi Giresun Aksu Festivali’ne katıldı

 DOSTLUĞU DAHA DA PEKİŞECEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Giresun Belediyesi'nin toplu hizmet açılışı ve temel atma töreninin ardından Tekirdağ Belediyesi ile Giresun Belediyesi arasında kardeş şehir protokolü imzalandı. İmza törenine Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Tekirdağ Belediye Başkanı OP. Dr. Adem Dalgıç ve Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu imza töreninde yaptıkları konuşmalarda birbirine benzer iki şehrin dostluğunun bu kardeşlik anlaşmasıyla daha da pekişeceğini ifade etti. 
 

HALK OYUNLARI GÖSTERİLERİ BEĞENİ TOPLADI

Giresun Aksu Festivali etkinlikleri çerçevesinde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Dalgıç heyetlerle de bir araya geldi. Tekirdağ Belediyesi ayrıca bir stant açarak Giresun’da Tekirdağ Belediyesi’nin ve Tekirdağ’ın tanıtımını da yaptı. Giresun Aksu Festivali etkinliklerinde Tekirdağ Belediyesi Halk oyunları ekibi de gösterileri ile beğeni topladı. 12-16 Haziran tarihleri arasında bu yıl 49.’su kutlanacak olan Tekirdağ Kiraz Festivali’nde de Tekirdağ Belediyesi ile Giresun Belediyesi arasında kardeş şehir anlaşması imza töreni yapılacak.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10