AK Parti’den SGK’ya ziyaret

AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ ve yönetim kurulu üyeleri Sosyal Güvenlik Haftası dolayısıyla Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce’yi makamında ziyare

Çerkezköy 23.05.2013 00:32:00 0
AK Parti’den SGK’ya ziyaret

 SGK HAFTASINI KUTLADILAR

Dün saat 11.30’da gerçekleştirilen ziyarette tüm çalışanların gününü kutlayan partililer Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce ile fikir alışverişinde bulundu. Ziyarette Sosyal Güvenliğin öneminden bahseden AK Parti Çerkezköy İlçe başkanı Alaaddin Demirbağ “Sosyal Güvenlik Kurumu ülkemizde oldukça önemli bir noktada bulunmaktadır. Dolayısıyla başta Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce ve çalışanları olmak üzere, ülkemizin tüm SGK çalışanlarının haftasını kutluyor ve başarılar diliyorum” diye konuştu.
 

“HAFTAYI DEĞİŞİK ETKİNLİKLE KUTLADIK”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sosyal Güvenlik Merkezi Çerkezköy Müdürü Yücel İnce “13-19 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Sosyal Güvenlik Haftasını değişik etkinlikle kutladık. Kipa Alışveriş merkezinde sosyal güvenlik bilincinin oluşması için stant açtık. Vatandaşlarımıza hafta boyunca genel sağlık uygulama rehberi, işveren hak ve yükümlülükleri, çiftçilerin sosyal güvenliği, yurtdışında bulunanların sosyal güvenliği, iş kazası ve meslek hastalığı kayıtdışı istihdam, özürlülerin sosyal güvenlik hakları, mevsimlik tarım işçilerinin sigortalılığı, aylıkların hesaplanması, prim ödeyerek emekli olabilir miyim konularının yer aldığı broşürleri dağıttık” dedi.
 

“HEDİYELER DAĞITTIK”

Serkan Müjgan Karagöz Özel Eğitim ve Mesleki Eğitim Merkezi’nde düzenledikleri etkinlikte çok mutlu olduklarını ifade eden İnce “Bu okulda engelli kardeşlerimiz ile bir araya gelip kendilerine çeşitli hediyeler dağıttık. Bu yıl diğer yıllara nazaran güzel geçti. Daha önceki yıllarda protokol ziyaretleri gerçekleştiriyorduk. Geçen yıl iyi organize olamamıştık, bu yıl ise düzenlediğimiz etkinlikler çok dikkat çekti. Gelecek yıl Çerkezköy Belediye meydanında vatandaşlarımızı bilgilendirme amaçlı stant açıp broşür dağıtmayı düşünüyoruz” dedi.
 

“68 BİN SGK’LI ÇALIŞAN VAR”

Çerkezköy’de 68 bine yakın SGK’lı çalışanın bulunduğunu ifade eden İnce “Sanayi şehri olan Çerkezköy’de emekli ve bağkur çalışanları hariç 4A statüsünde  68 bin SGK çalışanı bulunuyor” diye konuştu. AK Parti İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ “Fatih Mahallesi askeri lojmanların karşı tarafında bulanan alanın SGK’ya verilmesi planlanıyor. Şuan orada tekel ve hazinenin yeri var. Tekel ve hazinenin yerlerini ayrıştırdıktan sonra orası SGK’ya tahsis edilecek. Bununla ilgili karar meclisten geçti” diye konuştu.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10