CHP’lilerden Ankara çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Teşkilatı önceki gün çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti.

Kapaklı 24.05.2013 00:47:00 0
CHP’lilerden Ankara çıkarması

 İLK ZİYARET ANITKABİR’E

Cumhuriyet Halk Partisi Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Meliha Uğurlu, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri M. Zeki Gürcün ve Sami İkizler, CHP’li Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yörük, CHP Kapaklı Belediye Başkan Aday Adayı Veysel Güven ve CHP Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan CHP Kapaklı heyeti Ankara’da ilk olarak Anıtkabir’i ziyaret etti.
 

 

 

YÜCEER’İ ZİYARET ETTİLER

Rehber eşliğinde Anıtkabir’i gezen CHP’liler, Anıtkabir Ziyaret Defteri’ne de duygularını yazdı. Heyet daha sonra Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer’i ziyaret etti. 
 

FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDULAR

Heyet Milletvekili Yüceer ile öğle yemeği yedikten sonra Grup Toplantısı’na katıldı. Grup toplantısının ardından CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşerek fikir alışverişinde bulunan ve Kapaklı ile ilgili bilgiler veren heyet,  TBMM bahçesinde CHP sözcüsü Haluk Koç ve CHP Genel Sekreteri Süheyl Batum’un da bulunduğu bir grup CHP milletvekili ile de görüştü. CHP Genel Kurulu’na izleyici olarak katılan grup ardından CHP Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü ile bir araya geldi.
 

BÖLGENİN SORUNLARINI DİLE GETİRDİK

Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne geçen heyet, burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak’ı makamında ziyaret etti. Ankara ziyaretini değerlendiren CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade etti. Seçkin “Yapılan görüşmelerde Kapaklı’nın ve bölgenin sorunlarını dile getirdik ve sorunların çözümü noktasında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10