ÇOSB futbol turnuvası başladı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nin bünyesindeki firmaları arasında düzenlenen geleneksel futbol turnuvasının 8'incisi oynanan karşılaşmaların ardından başladı. 4 grupta 20 takımın mücadele etti?

27.05.2013 20:26:00 0
ÇOSB futbol turnuvası başladı

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi geleneksel halı saha futbol turnuvası dün akşam oynanan  ilk gün karşılaşmaları ile start aldı.

 

38 GÜN SÜRECEK

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Halı Sahası’nda başlayan futbol turnuvasına toplam 20 takım katıldı. Her yıl çekişmeli maçlara sahne olan turnuvaya katılan takımlar 4 grupta mücadele edecek. Hafta içi her gün oynanacak maçlarda gruplarında ilk ikiye girecek sekiz takım üst tura yükselecek. Buradaki eleme maçlarında ilk dörde giren takımlar yarı final ve final maçları oynayacak.
 

20 TAKIM MÜCADELE EDİYOR

Turnuvada A Grubu’nda Hema Metal Futbol Takımı, Esselte Futbol Takımı, Hyosung Futbol Takımı, Uğurteks Futbol Takımı, Bony Futbol Takımı, B Grubu’nda Tübaş Futbol Takımı, Elvan Tekstil Futbol Takımı, Beks Çorap Futbol Takımı, Ototek Futbol Takımı, Gazioğlu Futbol Takımı, C Grubu’nda Barsan Lojistik Futbol Takımı, Hema Endüstri Futbol Takımı, Hunca Futbol Takımı, Deva Futbol Takımı, Klueber Futbol Takımı, D Grubu’nda ise Devarge Futbol Takımı, Almodo Futbol Takımı, Bross Futbol Takımı, Teknoplast Futbol Takımı ve Teknogon Futbol Takımı yer alıyor.
 

DÖRT KARŞILAŞMA OYNANDI

Turnuvanın ilk karşılaşmalarında 19.00’da Hema Metal Futbol Takımı ile Esselte Futbol Takımı, saat 20.15’te Hyosung Futbol Takımı ile Uğurteks Futbol Takımı, 21.30’da Tübaş Futbol Takımı ile Elvan Tekstil Futbol Takımı ve saat 22.45’te Beks Çorap Futbol Takımı ile Ototek Futbol Takımı karşılaştı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10