26 mucizenin mezuniyet heyecanı

Ebruli Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler, hazırladıkları yılsonu gösterisi ile ailelerinin ve izleyicilerin karşısına çıktı. Oldukça heyecanlı ve bir o kadar da mut

Çerkezköy 27.05.2013 20:47:00 0
26 mucizenin mezuniyet heyecanı

 Çerkezköy Haber - Ebruli Kreş ve Gündüz Bakımevi’nde eğitim gören minik öğrenciler için önceki gün saat 12.30’da yılsonu müsameresi düzenlendi.

 

BU SENE ÇOK ÇALIŞTIK

Çerkezköy Halk Eğitimi Merkezi Salonu’nda düzenlenen yılsonu etkinliği saygı duruşunda bulunulması ve akabinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Minik öğrencilerin müzik eşliğinde davetlilere “Hoş geldiniz” demesinin ardından program Ebruli Kreş ve Gündüz Bakımevi Müdürü Ebru Güler’in konuşması ile devam etti. Geçtiğimiz yıl bu zamanlar benzer bir konuşma yaptığını anımsatan Güler, “Şuanda benim olduğum kadar sahne arkasında sizler için hazırladıkları gösteriyi sahnelemek için bekleyen 26 küçük mucize de çok heyecanlı” dedi. Bu yıl Ebruli Kreş ve Gündüz Bakımevi olarak çok çalıştıklarını ifade eden Güler, Ebruli Kreş ve Gündüz Bakımevi’nin ayakta durmasında emeği olan herkese teşekkür etti. 
 

DANS EDEREK ŞARKI SÖYLEDİLER

Programda minik öğrenciler, dans ederek şarkı söylediler. Tiyatro oyununun da sahnelendiği yılsonu etkinliğinde öğretmenlerinin önderliğinde birbirinden güzel gösterileriyle, velilerine yaklaşık iki saatlik güzel bir program hazırlayan kreş öğrencileri, gösteri sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. Programın sonunda kreş öğrencilerinin yıl boyunca yaptığı çalışmaların sunulduğu slayt gösterisi izlendi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10