Çerkezköyspor bugün kongreye gidiyor

Çerkezköyspor Kulübü olağanüstü genel kurul toplantısı yeterli çoğunluk sağlanması halinde Bugün saat 14.00’de Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak. Yeterli çoğunluk sağlanama

29.05.2013 21:36:00 0
Çerkezköyspor bugün kongreye gidiyor

 Çerkezköy Haber -  Bölgesel Amatör Lig temsilcilerimizden Çerkezköyspor olağanüstü genel kurul toplantısı  ile yeni dönem yönetimini belirleyecek.


BUGÜN YAPILACAK

Çerkezköy Belediye Meclis Salonu’nda Bugün saat 14.00’de yeterli çoğunluk sağlanması halinde yapılacak olan olağanüstü genel kurul toplantısına açılış ve yoklama ile başlanacak. Açılış ve yoklamanın ardından gündemin ikinci maddesinde divan heyeti oluşturulacak, akabinde de saygı duruşunda bulunulacak. Üçüncü gündem maddesinde yönetim kurulu faaliyet raporu okunacak. Dördüncü gündem maddesinde ise denetim kurulunun gelir ve gider raporu görüşülecek. Gündemin altıncı maddesinde tahmini bütçe görüşülecek. Tahmini bütçenin görüşülmesinin ardından yönetim ve denetim kurulu seçimi yapılacak. Dilek ve temenniler bölümünün ardından Çerkezköyspor olağan genel kurul toplantısı sona erecek. Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde Çerkezköyspor olağanüstü genel kurul toplantısı çoğunluk şartı aranmaksızın 6 Haziran Perşembe günü yapılacak.   


0282 726 91 91
0282 747 65 10