Başkan Yücel’e teşekkür ziyareti

Tekirdağ Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Yakup Çağ, önceki gün Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel’i ziyaret etti.

Çerkezköy 29.05.2013 22:24:00 0
Başkan Yücel’e teşekkür ziyareti

 BELEDİYEDEN AMELİYAT MASASI

İdari Hizmetler Başkanı Yunus Yiğit, Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Karaoğlu ve Uzm.Dr. Gökhan Aydeyer ile birlikte Yücel’i ziyaret eden Çağ, geçtiğimiz  günlerde Karaağaç Belediyesi tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesine hediye edilen Ortopedik Ameliyat masası için teşekkür etti.  


AYRI BİR ÖNEM TAŞIYOR

Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Necati Karaoğlu da ameliyat masasını kullanmaya başladıklarını ve ameliyatlarda yaşanan yoğunluğu bir nebze olsun önlediklerini söyleyerek Yücel’e teşekkür plaketi takdim etti.  Ziyarette konuşan Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel “Belediye olarak imkan bulduğumuz ölçülerde kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz. Kendimin de doktor olmam ve daha önceden Çerkezköy Devlet Hastanesi’nde görev yapmam, Başhekimimiz Necati beyle eski mesai arkadaşı olmamdan dolayı yapılan bu yardım benim için ayrı bir önem taşıyordu. Hastanemize ve dolayısıyla halkımıza yaptığımız bu yardımdan dolayı ben de büyük mutluluk duydum. Beni ziyaret eden değerli meslektaşlarıma teşekkür ediyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadesini kullandı.  


Haber / Cem BÜLBÜL 


0282 726 91 91
0282 747 65 10