Hüseyin Çelik Kızılpınar’a geliyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik yarın Kızılpınar’a gelerek Şehitlik anıtının ve Kızılpınar Etüt Merkezi’nin açılışını gerçekleştirecek.

Çerkezköy 30.05.2013 20:32:00 0
Hüseyin Çelik Kızılpınar’a geliyor

 “ŞEHİTLİK ANITININ AÇILIŞI YAPILACAK”

Gerçekleşecek program hakkında açıklamalarda bulunan Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Çelik Cumartesi günü beldemize gelerek bir dizi açılışlar gerçekleştirecek. Saat 11.30’da Kızılpınar Belediyesi’ne gelecek olan Genel Başkan Yardımcımız Hüseyin Çelik, milletvekillerimiz ve protokol üyelerimiz ile birlikte saat 11.30’da Kızılpınar’a kazandırdığımız Şehitlik Anıtının açılışını yapacak” diye konuştu.
 

“AÇILIŞ TÖRENİNE BEKLİYORUZ”

Açılışın ardından AK Partili heyetin Kızılpınar’da öğrenciler yararına açılan Etüt Merkezine geçeceğini belirten Korkmaz “Şehitlik Anıtının açılışının ardından Kızılpınar Etüt Merkezi’nin açılışını yapacağız. Açılışlarımızın ardından Kızılpınar Erzurumlular Derneğine de ziyarette bulunacağız. Beldemizde yapacağımız açılışlar öncesi de ummalı bir şekilde ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyorlar. Bütün halkımızı Cumartesi günü gerçekleştireceğimiz toplu açılış törenine bekliyoruz” dedi.
 

“OKULU BAKAN AÇACAK”

Kızılpınar’da yapımı tamamlanan 45 derslikli Endüstri Meslek Lisesi’nin açılışının ise önümüzdeki aylarda yapılacağını belirten Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz “ İlerleyen günlerde Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı’nın katılımı ile Kızılpınar Endüstri Meslek Lisesi’nin açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.
 

Haber / Faik Onur KAYA

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10