Resim ve Teknoloji sergisine yoğun ilgi

Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirdiği ‘Resim ve Teknoloji’ tasarım çalışmalarından oluşan sergi, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Z

Kapaklı 30.05.2013 20:39:00 0
Resim ve Teknoloji sergisine yoğun ilgi

 Kapaklı Sanayiciler İlkokulu öğrencilerinin yıl boyunca gerçekleştirmiş olduğu Resim ve Teknoloji tasarım çalışmaları açılan sergi ile görücüye çıktı.

 

MUTLULUK YAŞIYORUZ

Gerçekleşen sergi açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat, okul idaresi ve öğretmenleri ile veliler katıldı. Açılış öncesinde sergi ile ilgili bilgi veren Resim öğretmeni Sibel Şişman, “Yıl boyunca öğrencilerimizin hazırladığı resim ve teknoloji tasarım çalışmalarını burada sergilemenin mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.
 

 

 

SANATIN ÖNEMİNİ KANITLADILAR

Çalışmalardaki en önemli önceliklerinin yaratıcılık ve bireysel beceriler olduğunu ifade eden Şişman, “Öğrencilerimiz bu etkinlikle, sosyal ve kültürel anlamda sanatın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha kanıtladı. Onlara sonsuz teşekkür ediyor ve kendileriyle övünüyorum” diye konuştu.
 

HAYRANLIKLARINI GİZLEYEMEDİLER

‘Resim ve Teknoloji’ sergisinin açılış kurdelesini Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal ile Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Serat birlikte kesti. Okulun 6. Sınıf öğrencilerinden İlgi Alkım Özduman keman resitaliyle katılımcıları büyüledi. İçerisinde anaokulundan ikinci kademe sınıflara kadar birçok öğrencinin emeğinin sergilendiği sergide, Ahmet Hamdi Zenginal ve Mustafa Serat çalışmaları hayranlıkla incelediler. Öğrenci velilerinin de el işi yemekleriyle katkı sağladığı sergi okul ders saatleri içerisinde açık olacak.
 

Haber / Türker ÖZKAN

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10