Yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri başladı

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve Saadet Partisi İl Basın Müşaviri Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Od

Çerkezköy 30.05.2013 20:52:00 0
Yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretleri başladı

 Çerkezköy Haber – Pazar günü gerçekleştirilen Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinin ardından önceki gün belirlenen ÇTSO yeni yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri başladı.

 

İLK ZİYARET SAADET PARTİSİ’NDEN

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve ekibini ilk ziyaret eden Saadet Partisi oldu. Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon ve Çorlu İlçe Başkanı Murat Vakitçi dün saat 11.30’da Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Saadet Partilileri, ÇTSO Başkanı Süleyman Kozuva, Meclis Başkanı Taha Ülker, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Danyeli, Dilaver Burak,  Mustafa Seçkin, Reşat Ünlü, İsmail Akın ve Murat Seymen karşıladı. 
 

TRAKYA SANAYİLEŞMEDEN NASİBİNİ ALDI

Ziyarette konuşan Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan Türkiye’de sanayileşmenin temelinin, Necmettin Erbakan’ın 1976 yılında başlatmış olduğu çalışmalarla atıldığını belirterek “Türkiye’de 1976 yılında temelleri Erbakan Hoca tarafından atılmış olan sanayi sayesinde, Trakya Bölgesi de sanayileşmeden nasibini almıştır” dedi.
 

TRAKYA BÖLGESİ ÖNEMLİ

Selçuklu döneminde Bilecik’in Söğüt ilçesinde ahlak ve imanla süslü bir beyliğin varlığından söz eden SP Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, “Söğüt’de temelleri atılmış olan medeniyet, sadece 340 çadırdan oluşmaktaydı. Ahlak bakımından çok güçlü bir yapıya sahip olan atalarımız, bu yapı sayesinde varlıklarını uzun zaman devam ettirebilmişlerdir. Söğüt’den sonra Bursa’ya, daha sonra da 100 yıl Türk İnsanına başkentlik etmiş olan Edirne’ye yerleşmişlerdir. Trakya bu nedenle Türk insanı için oldukça önemlidir.” diye konuştu.
 

HER YÖNÜYLE GÜÇLÜ OLMALIYIZ

Ahlak ve ilim sayesinde asırlarca varlığını sürdürebilmiş olan atalarımıza layık olabilmek adına sanayileşmeye daha fazla önem verilmesi gerektiğine vurgu yapan Pehlivan, “Ekonomi bakımından dünya sıralamasında 16.sıradayız. Daha büyük sanayilere sahip olmak zorundayız. İktisadi manada küçük kalmak, güçlü ekonomilere sahip ülkeler tarafından ezilmekle eş anlamlıdır. Hem manevi hem de maddi bakımlardan gelişmek zorundayız. Her unsur kendi ayakları üzerinde durabilmelidir” dedi.
 

KOZUVA’YI TEBRİK ETTİ

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu üyelerine hayırlı olsun dileklerini ileten Saadet Partisi İl Başkanı Feti Pehlivan ayrıca Süleyman Kozuva’ya hat sanatı işlenmiş bir tablo hediye etti.
 

GÜZEL BİR SEÇİM YAŞADIK

Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva seçimler hakkında SP İl Başkanı ve beraberindeki heyete bilgiler verdi. Süleyman Kozuva, “Seçimin demokratik bir şekilde sonuçlanmasından mutluluk duyduk. Hiç kimse kırılmadan, incinmeden bir seçim yaşadık. Katılım beklediğimiz seviyelerde gerçekleşti” diyerek, ziyaretlerinden dolayı Pehlivan ve beraberindekilere teşekkür etti.
 

Haber / Cem BÜLBÜL


0282 726 91 91
0282 747 65 10