Devam eden çalışmaları inceledi

Tekirdağ İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Yel, Saray Demirler Köyü’nde yapımı devam eden 75 tonluk su deposu yapımı çalışmasını yerince inceledi.

Saray 31.05.2013 20:38:00 0
Devam eden çalışmaları inceledi

 ASFALT ÇALIŞMASI BAŞLAYACAK

İl Özel İdaresi Yatırım ve İnşaat Müdürü Turhan Küçükoğlu’ndan su deposu hakkında bilgi alan İl Genel Sekreteri Mustafa Yel daha sonra köy kahvesini ziyaret etti. Demirler Köyü Muhtarı Mehmet Çalışkan’dan köyün sorunlarını dinleyen İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, sıcak asfalt çalışmalarının önümüzdeki aylarda Demirciler Köyü’nde de başlanacağını belirtti.
 

MENFEZ ÇALIŞMALARINI DA İNCELEDİ

Saray İlçesi Kadıköy-Demirler Köyleri arasında bulunan menfez geçişinde genişletme çalışmalarını da yerinde inceleyen Yel, geçtiğimiz yıl yaşanan sel felaketinde köprü ve menfezlerin yetersiz kaldığını ve bu sebepten ötürü KÖYDES Projesi kapsamında yapılacak olan sıcak asfaltlama çalışmaları öncesinde menfez genişletme çalışmalarının yapıldığını söyledi.
 

EKSİKLER TAMAMLANACAK

Yel daha sonra Saray İlçesi Yuvalı Köyü’nde geçtiğimiz aylarda yaşanan sel felaketinde hasar gören köyün içindeki dere istinat duvarının inşaatında incelemelerde bulundu. Köy halkının sorunlarını dinleyen ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, “Eksiklikler en kısa sürede tamamlanacak” dedi.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10