Sözleşmeler hukuku anlatıldı

PERYÖN Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Trakya Şubesi üye ve gönüllüleri Salı Buluşmaları kapsamında Mayıs ayında Velimeşe Shilla Otel’de bir araya geldiler.

Çorlu 31.05.2013 20:49:00 0
Sözleşmeler hukuku anlatıldı

 TEŞEKKÜR ETTİ

PERYÖN Trakya’nın bu ayki misafiri Hukukçu Mali Müşavir Muhsin Koçak oldu. Toplantının açılışı konuşmasını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Özber Çetin, Salı buluşmalarına katılarak destek veren, sosyal hayatlarından, işlerinden, eş ve çocuklarından zaman ayırıp PERYÖN’ü yalnız bırakmayan tüm katılımcılara teşekkür etti.
 

FARKLI BİRÇOK ÇALIŞMA DUYURULACAK

Çalışma ve İş Kurumu Çorlu Şube Müdürü Ahmet Durmuş da toplantıda yaptığı konuşmada, TRAKİF 2013’ün fazla mesai ve emeklerin eseri olduğunu bölgenin de bir ilki olduğunu bildirdi. Bir çok anket ve mesleki çalışmaya imza attıklarını belirten Ahmet Durmuş. TRAKİF 2013 Zirve programında farklı bir çok çalışmanın katılımcılara duyurulacağını ifade etti. Hukukçu Mali Müşavir Muhsin Koçak da Sözleşmeler Hukuku kapsamında “sözleşme” tanımını yaparak “Hukuki sonuç doğurmak amacıyla iki veya daha çok kişinin, kuruluşun karşılıklı ve birbirine uygun irade beyanlarıyla gerçekleşen işlem, bağıt, akit, mukavele, kontrat olarak tanımlanır” dedi. Sözleşme Hukuku konusunda uzman kişi olarak açıklamalarda bulunan Muhsin Koçak katılımcıların yanlış bildiği ve bilmediği bir çok şeyi bu toplantı vasıtası ile PERYÖN üye ve gönüllülerine duyurdu. Toplantının ardından Koçak, katılımcıların sorularını yanıtladı.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10