Karaca ailesinin mutlu günü

AK Parti Tekirdağ İl Genel Meclisi Üyesi Hasan Karaca’nın oğlu Yavuz Karaca, önceki gün yapılan düğün töreni ile hayatını Muzaffer Erkalem’in kızı Merve Erkalem ile birleştirdi.

Çerkezköy 3.06.2013 20:43:00 0
Karaca ailesinin mutlu günü

 NİKAH ERZURUM’DA KIYILDI

Merve-Yavuz Karaca çiftinin nikahı 25 Mayıs Cumartesi günü Erzurum’da kıyıldı. Erzurum esnaflarından Muzaffer Erkalem’in kızı Merve ile AK Parti Tekirdağ İl Genel Meclis Üyesi Hasan Karaca’nın oğlu Yavuz’un düğün töreni ise önceki gün 12.00-17.00 saatleri arasında Çerkezköy Beylice Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi.  Damadın babası Hasan Karaca, düğüne katılan tüm misafirlerle yakından ilgilendi. Karaca ailesinin yakınları ve dostları genç çifti bu önemli gününde yalnız bırakmayarak, bir ömür boyu mutlu ve huzur dolu yaşam diledi. 
 

KATILIM YOĞUN OLDU

Karaca ve Erkalem ailelerinin düğün törenine AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut, Tekirdağ İl Genel Sekreteri Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel, Demirköy Belediye Başkanı Muhlis Yavuz, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Şener Çelikayar, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Milliyetçi Hareket Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel,Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Habip Bilgin ve Dr. Gökhan İnce,  Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve Yönetim Kurulu üyeleri, Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek, İlçe Tarım Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy PTT Müdürü Ali Arslan, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, Çerkezköy İlçe ve Belde Belediye Meclis Üyeleri, Bağcılar Belediyesi Meclis Üyesi Adem Şimşek, Büyükyoncalı Belediye Meclis Üyesi Cemalettin Cengiz, Veliköy Erzurumlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Zakir Diler ile genç çiftin eş dost ve akrabaları katıldı.  Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in halata katıldığı düğün töreninde Tekirdağ İl Genel Sekreteri Mustafa Yel2in zeybek şovu ise davetliler tarafından ilgiyle izlendi.   
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10