Ordulular piknikte buluştu

Çerkezköy 52 Ordulular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği üyeleri piknikte bir araya geldi. AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaeddin Akbulut ve MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen’in de katıldığı piknik

Çerkezköy 3.06.2013 21:05:00 0
Ordulular piknikte buluştu

 Çerkezköy Haber - Çerkezköy 52 Ordulular Derneği tarafından tertip edilen piknik, hava muhalefetine rağmen gerçekleştirildi.  

 

DERNEKÇİLİK ZOR OLSA’DA YAPILMALI

Pazar günü saat 12.00’da Tepe Piknik alanında bir araya gelen 52 Ordulular Derneği üyeleri, canlı müzik eşliğinde eğlendi. Değişik ikramların yapıldığı piknikte konuşan Dernek Başkanı Metin Yaşar, dernek idaresinin zor olmasına rağmen yapılması gereken bir görev olduğuna dikkat çekti. Metin Yaşar, “Bu gün bir arada olabilmemiz derneğimiz sayesinde olmuştur. Daha birçok etkinliğin ve hizmetin yapılmasında derneğimizin önemi kelimelerle anlatılamaz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olmamıza vesile olan dernekte her hemşerimizin görev almasını istiyoruz. Havanın iyi olmamasına rağmen pikniğimize katılan Başta Millet Vekillerimiz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
 

YOĞUN BİR KATILIM OLDU

52 Ordulular Derneğinin Pikniğine AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ziyaettin Akbulut, MHP Tekirdağ Milletvekili Bülent Belen, CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, CHP Ordu Milletvekili İdris Yıldız, CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Perşembe Belediyesi Başkanı Selami Çarkçı, Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, MHP Tekirdağ İl Başkanı Enes Kaplan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, CHP Tekirdağ il Genel Meclis Üyesi Talat Akköse, Çerkezköy CHP Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan, İl Genel Meclis Üyesi Zeki Gürcün, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, CHP Kapaklı Kadın Kolları Başkanı Enser Sivri, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, 52 Ordulular Derneği Başkanı Metin Yaşar, AK Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil ile çok sayıda dernek üyesi ve Ordulu vatandaş katıldı.
 

ÇERKEZKÖY BİR BÜTÜNDÜR

Mavi Karadeniz Televizyonu sunucusu Murat Başaranın sunuculuğunu yaptığı programda konuşan CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. Yüceer, “Sizler birlik ve beraberlik içerisinde olmasaydınız burada toplanma imkânınız olmayacaktı. Oysaki birlik ve beraberliğiniz sayesinde buraya gelerek meselelerinizi konuşma imkânı buldunuz. Bir arada yiyip içip eğlenme şansına sahip oldunuz. Çerkezköy 81 ilden insanın bir arada yaşadığı bir ilçe. Burada her türlü kültür mevcut. Bu kültürleri öğrenerek yaşama sansına sahip oluyoruz. Biz bu güne kadar Orduluların iyiliklerini, güzelliklerini gördük.” dedi.
 

GEÇMİŞTEN DERS ALMALIYIZ

Türkiye’nin sıkıntılı bir süreçten geçtiğine işaret eden Candan Yüceer, “Bizim birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Geçmişten dersler çıkararak geleceğe yön vermek zorundayız. Geleneklerimiz birlik ve bütünlük içerisinde olmamızda oldukça etkilidir. Bu geleneklerimizi çocuklarımıza anlatarak yaşatarak güçlü bir millet olma yolunda adımlar atabiliriz. Bu katkınız nedeniyle burada bulunan Milletvekillerimiz adına bütün Ordulu vatandaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.
 

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Havanın kapalı ve zaman zaman da yağışlı olmasına rağmen 52 Ordulular Derneği Piknik şöleni ikram, müzik ve oyunlarla gün sonuna kadar devam etti. Murat Başaran’ın neşeli sunumuyla eğlenen Ordulular, birlik ve beraberlik örneğini yaşama imkânı buldular. Tepe Piknik alanında yapılan piknik şöleninde sanatçılar Yener Kaya ve Akkuşlu Cüneyt sahne aldı.
 

Haber / Sevim BOZKURT

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10