Belediye ile TREDAŞ altyapı protokolü imzaladı

Tredaş Genel Müdürü Hikmet Sezer, İşletme Müdürü Turhan Avcı ve Tesis Müdürü Mehmet Dönmez Tekirdağ Belediyesine gelerek Tekirdağ Belediyesine gelerek Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç ile bir

Tekirdağ 4.06.2013 19:46:00 0
Belediye ile TREDAŞ altyapı protokolü imzaladı

 EN İYİ DAĞITIM YAPAN ŞİRKET YAPACAĞIZ

Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tredaş’ın güzel yatırımlar yaptığını belirterek “Belediye olarak Tredaş’ın her zaman yanındayız. Çok ciddi çalışmalar yaptık, Tredaşla organize olarak bundan sonra da güzel çalışmalar yapacağız” dedi. Tredaş Tesisler Müdürü Mehmet Dönmez de geçen yıl birçok yatırımlar yaptıklarını ve bu yatırımları bu yıl da devam ettireceklerini belirterek “Tredaş’ı en iyi dağıtım yapan şirket yapacağız. Tekirdağ Belediyemizden çok memnunuz.  Bu çalışmalarımıza her zaman destek veren Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç ve arkadaşlarına teşekkür ediyoruz” dedi.
 

25 MİLYON LİRALIK YATIRIM PLANI

Tredaş’ın geçen yıl başlattığı yaklaşık 25 Milyon liralık 2 yıllık yatırım planı içinde yer alan 100. Yıl Mahallesinde enerji hattının yer altına alınması ile ilgili  protokolde imzalandı. Protokole Tekirdağ Belediyesi adına Belediye Başkanı Adem Dalgıç, Tredaş adına da Genel Müdür Hikmet Sezer imza attı. Çalışmaların en kısa zamanda tamamlanacağı ifade edildi.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10