IOSB ve tekstilde temiz üretim çalışmaları masaya yatırılacak

Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından “Ergene Havzası Koruma Eylem Plan-Islah OSB ve Tekstilde Temiz Üretim Çalışmaları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecek.

Tekirdağ 4.06.2013 20:18:00 0
IOSB ve tekstilde temiz üretim çalışmaları masaya yatırılacak

 5 Haziran gününün “Dünya Çevre Günü” olarak kutlandığını ve  çeşitli etkinlikler ile çevre bilincinin geliştirilmesinin sağlandığını ifade eden Tekirdağ Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, Tekirdağ’da 5 Haziran Dünya Çevre Günü kutlamaları kapsamında bir takım etkinlikler yapılacağını belirtti.

 

ÇERKEZKÖY’DE TOPLANTI DÜZENLENECEK

06.05.2011 tarihinde açıklanan Ergene Havzası Koruma Eylem Planı ile ilgili Havzada yürütülen çalışmaların da Tekirdağ’da bulunan tüm paydaşlara ulaşması maksadıyla bilgilendirme toplantıları düzenlendiğini belirten yetkililer, 5 Haziran Dünya Çevre Günü ve Ergene Havzası Koruma Eylem Planı toplantısının 5 Haziran günü saat 10.00’da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonunda yapılacağını ifade etti.
 

ISLAH OSB ÇALIŞMALARI ANLATILACAK

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Mehmet Ceyhan’ın “Ergene Havzası Eylem Planı Çalışmaları” ile ilgili bilgilendirmesi ile başlayacak olan program,  Tekirdağ Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Yel’in “Tekirdağ ilinde ıslah OSB çalışmaları” ile ilgili yapacağı bilgilendirme ile devam edecek. Verilecek aranın ardından programın ikinci bölümünde Çerkezköy OSB sanayicilerinden Gürdal Adal ve Velimeşe Islah OSB sanayicilerinden Orhan Yıldız, tekstil sanayi temiz üretim çalışmaları ile ilgili bilgiler verecek.
 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

0282 726 91 91
0282 747 65 10